Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolikokrat dnevno umijete roke 26.7.2005 19:15:43
|
|
|
|
špelica
|
Ah, če bi hotela, da ima stalno čiste, ga sploh ne bi maknila od pipe!V usta daje res vse, samo stran se obrnem pa že grize, čevlje, kolesa od vozička...ali kaj podobnega. Jaz mu operem pred jedjo, pa vsakič ko ima kakšno sumljivo zadevo po rokah. Ampak če smo zunaj pol tega odpade...
|
|
|
|
Kolikokrat dnevno umijete roke 26.7.2005 19:29:56
|
|
|
|
Pika10
|
Jaz mu jih umijem, če kaj takega prijema,ali če je veliko po rokah tujih ljudeh. Navadno pa po jedi,ker vedno hoče še prijet umazano žlico in se ves popaca, nujno pa vsak večer pred spanjem.
|
|
|
|
Kolikokrat dnevno umijete roke 26.7.2005 21:13:57
|
|
|
|
Seven*
|
Po jedi, ce ima umazane.
|
|
|
|
Kolikokrat dnevno umijete roke 26.7.2005 21:22:13
|
|
|
|
wallery
|
MI delamo enako natas@
|
|
|
|
Kolikokrat dnevno umijete roke 27.7.2005 11:38:46
|
|
|
|
niki5
|
Tako kot Seven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?