|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat...
18.10.2006 15:15:00   
Anonimen
...vaš partner (mož) previje, nahrani, obleče, skopa otroka? Ga pelje na sprehod? Se z njim igra?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolikokrat...
18.10.2006 15:17:06   
baguSka
Na dan user posted image  Jaz se ne vem, vendar sm 100%, da ga bo veckrat kot ga bom jaz.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 15:18:13   
mreza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...vaš partner (mož) previje, nahrani, obleče, skopa otroka? Ga pelje na sprehod? Se z njim igra?

Previjem cca 1krat / dan
Nahranim cca 1krat / dan
Oblečem cca 0,5 krat / dan
Skopam cca vsakič dručič

Pri tem moram reči da je otrok v jaslicah

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 15:19:03   
corfu
Teh stvari ravno ne štejemuser posted image kdor je doma in ima čas ni to nekajkar bi pripadalo samo meni ali samo možu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 15:23:54   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še nimamo.. komaj čakam.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 15:24:15   
tulip
Večino stvari opravim jaz, ker sem še doma, popoldan ga on vsak dan pelje  na sprehod, da jaz kaj naredim. Igra se pa dosti z njim, vse to počne z veseljem in sam od sebe, ker mu je z otrokom lepo in ga ima rad.
Pač kdor ima čas in je na volji, si ne deliva obveznosti kot 'ti boš to, jaz pa to...'

< Sporočilo je popravil tulip -- 18.10.2006 15:25:32 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 15:43:14   
Anonimen
Ko je prišel iz službe, sem lahko noge dvignila na mizo in preštevala molekule.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 17:11:28   
ribica.
0,0

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 17:13:42   
Jančika_
Imava dva otroka, večjega ima on preko. Ampak zrihta tudi tamalega ali pa jaz tavečjega, pač kakor je. Štejem pa neuser posted image . Verjetno bi, če bi imela takega loja, ki se sploh ne bi bavil z otrokom, zato da bi mu lahko servirala pod nos med prepirom, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 17:21:49   
Anonimen
Prav pretegnil se ni, če sem ga napizdila, je pa previl, ja. Če otrok ni bil pokakan, seveda. Ampak svega skupaj je bilo po moje to kakšne 5-krat, največ 10-krat. Nahranil ga je pa (smo bili na flaši) tudi 5-krat - mogoče.
Ampak - zanimivo - imamo pa edino slikico, ko dete pije po steklenički, ko ga hrani očka. In to že v porodnišnici. Oh, kako priden očka!user posted image user posted image  No, res mi ga pa nihče ni vsiljeval.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 17:29:17   
lenika
Hrani ga  ne, ker se doji.
Previje ga med vikendom velikokrat, med tednom pa ne, ker pač pozno pride iz službe.
Na sprehode hodi z njim med vikendom, med tednom jaz.
Kopava ga skupaj.
Igra se z njim zelo veliko, kadar je pač doma.

< Sporočilo je popravil lenika -- 18.10.2006 17:30:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 17:42:46   
* Mateja *
Spišni imamo podobne dedce! Moj cele dneve dela. tko da je domače delo vse na meni. Nejca včasih skopa, jest mu je dal vsega skupaj 10 krat, če je pokakan ga raje ne previje, če je polulan pa že nekako! Če je treba pucat nos, ga mora mama, kuha mama, pere mama...Tko, da moj možek je bol financ minister, nosi keš, vse ostalo je pa mama!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 17:51:16   
igralka
Tavečjega vse sam rihta, kopa, štima hrano za jest, daje spat, zjutraj zrihta in pelje v vrtec. Tudi ponoči hodi k njemu, ker se že zbuja.

Tamalega pa imam večinoma jaz čez, všasih pa en od naju npr. oba skopa pa drugi oba nahrani itd...se kaj zmeniva sproti.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2006 17:52:15   
nejcko
Hmm, naredi vse, če je potrebno, ampak ker ima tako službo, da je bolj malo z otroki, je pač to malokrat. Recimo v zadnjih treh tednih ga otroka vidita mogoče zjutraj 15 min in zvečer pol ure, ravno da jih spat spraviuser posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2006 18:06:01   
Geja
moj mož pa takole:

previjem cca 1x / dan al pa nikoli
nahrani 1 x/dan  in to je večerja
obleče, ja to pa res bolj poredko
skopa oz. stušira 0,0

razen ko me ni doma in to je vsak ponedeljek, pa so vsa opravila njegova, tako pač je user posted image

Geja

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 18:12:27   
Primoza
Za vse odgovore razen za igranje in hranjenje, kadar ankaa ni. Hranjenje imam jaz bolj čez, ankaa pa igranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 18:21:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ko je prišel iz službe, sem lahko noge dvignila na mizo in preštevala molekule.

Točno tako nekako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 18:58:48   
ElaM
Kopa jo izključno on, hranim jo pretežno jaz, previjava pa kakor kdaj.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 19:21:52   
Anonimen
Zadnjih nekaj mesecev večkrat kot jaz.
Trenutno sem jaz šibkejši člen pri skrbi za otroka....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
18.10.2006 20:01:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2006 20:07:04   
Kalina
Previje cca 2x na dan
Nahrani cca2x na dan, pa ponoci on vstaja, da mami lahko spi
Oblece kokrkdaj, vecinoma jst
Kopa vsakic
Na sprehod velikokrat, vozicek je itak njegov
Igra je vsak dan na sporedu, smeh pa kr odmeva (tamalin, 5m)user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2006 20:27:10   
Marogica
Če sem odkrita nisem nikoli štela, kolikokrat je kaj naredil. Je naredil vse(razen dojiluser posted image ) in to pri obeh, ponavadi brez gnjavaže iz moje strani. Odkar imamo drugega, je tudi on večji del s ta večjim, vendar se vidi, da si je otrok želel. No, to si jih je najbrž vsak moški/partner. SE vidi, da je vzel vlogo OČETA resno in z odgovornostjo. In to mi je lepo.

p.s. Priznam pa, da imava sedaj, ko je ta manjši star 22 mes, večkrat diskusije, kdo ga bo previl, saj so kupi v plenicah veliki in "prijetno" dišečiuser posted image . TU nastopi dostikrat isti pogovor: "Daj ga ti, prej sem ga jaz"user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.10.2006 20:40:38   
Ro-La
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Imava dva otroka, večjega ima on preko. Ampak zrihta tudi tamalega ali pa jaz tavečjega, pač kakor je. Štejem pa neuser posted image . Verjetno bi, če bi imela takega loja, ki se sploh ne bi bavil z otrokom, zato da bi mu lahko servirala pod nos med prepirom, a ne.

pri nas je tut takuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.10.2006 20:53:23   
sanasan
oba otroka z gospodinjstvom vred sta bolj ali manj moja skrb, on je pa bolj financ ministeruser posted image
trenutno se nama finančno tako najbolj splača, pa morda tudi nama obema bolj tako paše....sem zelo vesela, da sem lahko ogromno z otrokoma, on pa tudi, da lahko v miru širi svoj posel...
drugače pa tavelikemu je bil zaradi okoliščin že od rojstva itak mama in oče hkrati, tamalo pa sedaj porihta, ko ona to zahteva in se mu fajn zdi, ko vpije ati, ati.... očkova princeska pač! men je pa tud fajn, ker lahko tako v miru s tastarejšim klepetava...
med tednom 99% jaz vse delam, ob vikendih pa gre za par urc včasih sam na sprehod ali igrišče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.10.2006 21:06:53   
didi1
Med tednom dopoldne dela,ko pa pride z dela se pa z njim igra,ga previje,hrani ga še za enkrat ne ker se dojiva,kopava ga skupaj,na sprehod greva sama.Med vikendom pa isto sam da gremo skupaj na sprehod.A pa jaz ga dam obvezno spat,ker pri njemu nekako noče zaspati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?