Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 11.3.2006 15:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
poskusi s Seratecom, s tem sem jaz delala, in baje je 99% (sem vprašala v lekarni) ampak ker sem nardila 2 potem že nekaj mora bit a ne . z Romedom, pa jaz nisem delala nikoli.
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 11.3.2006 15:37:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je pokazal prepričljivo in zelo močno drugo črtico, ko sem bila drugič noseča. V tretji nosečnosti so vsi ostali testi pokazali negativno, edino Romed je pokazal zelo bledo črtico.
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 11.3.2006 15:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse je odvisno koliko nosečniškega hormona imaš. Ene isti test hvalijo do neba, druge pa pač nimajo zaupanja vanj, ker jim ni lepo pokazal... Da boš sigurna pojdi še po kakšen drug test ali pa na odvzem krvi, ki stane le malo več kot pa Clear Blue, pa še najbolj boš sigurna. Pa veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 11.3.2006 16:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti testi nam kot kaže delajo res velike preglavice?! Sem pa mislila da so točni., ko pokaže si , ko pa ne pa nisi. Očitno pa ni tako kot bi moralo biti. Vse več je takih izkušenj ko so testi zatajili (vsi do zdaj omenjeni in nam vsem znani). Nebom jih naštevala, ker sem že za vsakega zasledila nekaj. Včasih lažno upanje, ali pa negativen rezultat kljub nosečnosti, Ali je res za vso zmedo vedno kriv nosečniški hormon, ali pa je treba te teste še majčkeno izpopolnit? Kaj mislite? Zaradi izkušenj ko test ni zaznal nosečnosti (kljub temu da je bila), vse ki se nam je to zgodilo še kljub temu vedno upamo dokler se ne pokaže , potem pa se mi zdi da je razočaranje še toliko večje. V kratkem, dajejo nam lažna upanja., ali pa ne? Punce kaj mislite? Sama sem trenutno v takem položaju in se mi že rahlo meša!!!
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 11.3.2006 18:22:01
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lep pozdravček, ker mi današnji negativni rezultat na Romedu ne da in ne da miru in ker mi M že krepo izostaja in ne daje nobenih znakov da naj bi prišla me zanima kako zanesljiv je sploh ta Romed test? Mal sem brskala po forumu in brala izkušnje nekaterih punc da so jim ostali testi pokazali (CB,babycheck...) pozitivno,Romed pa negativno Kako je zdaj s tem? Morm rečt da mi je kr malo žal da nisem s CB-jem poskusila.... VAŠE IZKUŠNJE PROSIM.... ROMED je zelo zanesljiv, uporabljajo ga tudi npr. v Mb bolnici. Nezanesljiv bi lahko bil ob preteku roka uporabnosti, nepravilne uporabe (premalo urina, preveč urina, prehitro test naret, še pred izostankom menstr....) Pri meni osebno je bil Romen DVAKRAT prvi test, ki mi je pokazal jasen DA, enkrat malo manj jasen, ker sem ga delala še pred izostankom M in mi je že pokazal . Jaz osebno sem z Romedom tud "povezana po službeni plati" in moram rečt, da je zelo o.k. CB - pa mi je kar malo živčke načel, ker so bili rezultati fuuuul bledi, po izostanku M in mi ni bilo nič jasno. Dvakrat sem imela z njim "problem" pri odčitku rezultata.
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 12.3.2006 11:51:25
|
|
|
|
x_srečka_x
|
jst sm s temu testom zlo zadovolna,res da sm bla prvič mal preveč neučakana, zato je pokazu negativn. Drugič k sm ga delala pa izostanku je pa pokazu tk jasne črtice kt sta tele dve tko da ni blo niti mal dvoma da nism LP
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 12.3.2006 17:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce za odgovore.res je zanesljiv,se je to danes izkazalo
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 12.3.2006 17:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 12.3.2006 17:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
NO MEN JE PA ROMED EDINI POKAZAL POZITIVNO, MEDTEM K MI KLIR BLU NI. JE PA RES DA GA MORŠ ČIST PO NAVODILIH NAREST. JS SEM DALA PREVEČ URINA PA SEM GA UTOPILA V PRVO ups sori za črke no test sem pa delala na dan ko bi mogla dobit M
|
|
|
|
RE: Koliko zanesljiv je ROMED? 12.3.2006 19:29:01
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je pa Romed prejšnji mesec pokazal bledo črtico, pa sploh nisem bila tako da ne zaupam več vanj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?