Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko za samostojen obrok? 19.9.2006 12:30:40
|
|
|
|
tinca34
|
Moj je star 6 mesecev; v pediatrični so mi zaradi refluksa rekli, da naj pri 5. mesecih začneva z gosto hrano in jo je kar dobro sprejel. Imava nočno dojenje, zjutraj ob cca 8:00, ob 10h-11h sadni obrok, ob 12h-13h zelenjavni obrok in potem še 2x ali 3x dojenje do spanja. Zdaj pa mene zanima par stvari. Koliko bi naj pri tej starosti pojedel GH kot samostojen obrok; je to 100, 150, 200 ml? Če se dojiva zjutraj in popoldne oz. proti večeru - ali mi ne bo mleko presahnilo če se vmes tudi po 7-8 ur ne dojiva? Kaj pa kasneje ko se dojiš še samo zjutraj in zvečer pred spanjem? Se joške navadijo na to in kr imaš mleko Glede na to, da je kr dober jedec GH, kdaj prideš do tega, da se dojiš samo zjutraj in zvečer? Kakšne so vaše izkušnje? Vem da je dosti vprašanj, ampak na trenutke sem kr malce zmedena...... Hvala, t.
|
|
|
|
RE: Koliko za samostojen obrok? 19.9.2006 13:45:04
|
|
|
|
mml
|
Na nekaj stvari ti lahko poskušam odgovoriti: - pri nas je trajalo približno 2 meseca od pričetka uvajanja GH do tega, da se dojiva samo še zjutraj in zvečer (pa tudi zvečer gre bolj za zrklanje kot za res za lakoto); - glede na to, da se dojenje ukinja posotopoma, se tudi produkcija mleka temu lepo postopoma prilagodi, tako da sploh ni panike. Zadnjič, ko je bila bolna in ni hotela jesti, sva čez dan spet uvedli dojenje in se je količina mleka hitro spet povečala in potem spet zmanjšala, ko je začela ponovno več jesti,... - kar se pa količine GH na obrok tiče...boš videla koliko bo pojedel, jaz mislim, da ima 150 - 200 ml na obrok povsem zadosti. Upam, da ti je tole kaj v korist
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?