Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:14:41
|
|
|
|
tulip
|
Malo čudno se sliši, ampak vendar me to zanima. Stver je v tem, da naš 10mesečnik daje vse v usta - drobtinice, travo, mravljico najprej s palčkom razmrcvari in jo potem tlači v usta, papir, rožice...kar mu pade pod roko. Med tem je tudi pesek pa kamenčki... Saj tako pazim, da ne da v usta oz. sem mu do sedaj uspela vse izvleči ven, a me zanima, koliko je narobe, če bi slučajno pojedel kakšen kamenček.... A je za delat paniko ali ne? A ga pokaka ali je možno da se kje ustavi? Kakšne izkušnje imate s tem?
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:32:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ko je moj brat bil še majhen, je nekoč pojedel kovanec. In potem so vsi v strahu čakali kaj bo. No, pa je kovanec lepo prišel ven, čeprav oksidiran . Na tvoje vprašanje pa ti nebi vedla odgovoriti. Mogoče ima katera izkušnje z tem.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:36:07
|
|
|
|
tulip
|
Saj tudi jaz sem pojedla železno šibro, a sem imela 6 let in je ravno tako prišla ven, bistveno manjša sicer... Ampak tak majhen fantek?
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, možno je, da zaide v slepo črevo, torej slepič, in se potem ta vname.
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 21:51:57
|
|
|
|
natalia
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 21:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je tu smešno?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?