Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 7:45:25
|
|
|
|
koala
|
Na žalost je tako, kot pri večini stvari v življenju, da ni pravila, enim pomaga, drudim spet ne. Te pa razumem da to ubija. Naj ti čimprej rata
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 7:56:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zanosila 5.tednov po lapari vendar žal v 10tednu spontano splavila. LP Mojca
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 8:01:50
|
|
|
|
CIPRESA
|
Zanosila 3 mesece po laparoskopski operaciji - sem v 18t
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 10:32:35
|
|
|
|
witto
|
prvič zanosila po laparo Januarja, sledil ss. Sedaj pa sem v Maju,sem v 9 tednu
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 18:36:53
|
|
|
|
ajam27
|
Vsem hvala!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 19:57:41
|
|
|
|
sonček85
|
laporo januarja,še nisem zanosila.sem nekje v 24 krogu
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 20:20:56
|
|
|
|
neela
|
Jaz sem slabih 6 tednov po laparo in NE pričakujem druge po posegu....upam, da je tudi ne dočakam... Drugače pa tečeva 25. krog.
< Sporočilo je popravil neela -- 1.7.2008 20:21:16 >
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 1.7.2008 22:49:57
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem imela laparo 8 mesecev nazaj. Med tem časom sem tri cikluse jedla klomifen in mi še vseeno ni nič pomagalo. Žal še nisem . Imam PCO in mi klub laparoskopiji in drilingu ovarijev ni pomagalo, saj so se mi cistice začele že spet pojavlati, nabirati po 2 ciklusih. sedaj pa čakam na IVF. mi je tudi Reš rekel, da nisem ravno kandidatka za zanositev brez kemije in s pomočjo klomifena. Je pa za nama že 38 m. truda. Ampak kot je rekla koala: "Na žalost je tako, kot pri večini stvari v življenju, da ni pravila, enim pomaga, drudim spet ne. Te pa razumem da to ubija. Naj ti čimprej rata."
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 1.7.2008 22:50:47 >
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 2.7.2008 20:18:30
|
|
|
|
ajam27
|
Ja, tudi sama imam PCO in ravno zaradi tega si delam že kar precej skrbi. Trudiva se že 3 leto pa še vedno ni uspeha. Na laparo so mi naredili driling jajčnikov in pa jajcevod je bil pomaknjen navzgor k črevesju. To je dr. saniral. Mi pa ni bilo nič rečeno, da bi morebiti začela razmišljati o IVF. Tako da, vse kar mi preostane je trenutno res le potrpljenje in pozitivne misli.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 2.7.2008 20:52:10
|
|
|
|
meeryana
|
Jaz sem imela laparoskopijo pred letom in pol. Za tem dve inyseminaciji in ni bilo nič. Lani novembra pa IVF in je ratalo v prvo. Sedaj pa že nestrpno čakamo :) Še 42 dni
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 2.7.2008 20:53:06
|
|
|
|
lučka 25
|
ajam27, te zastopim. ker nama teče sedaj že četrto leto in še ni bilo uspeha. Vendar moraš razmišljati pozitivno, biti optimistična. Jaz za sebe vem, da sem imela v vseh teh letih le 2 veliki krizi, drugače pa kar upam in mislim pozitivno. Za to pa tudi tebi želim veliko dobrega in naj bo laparoskopija za tebe uspešna in naj ti čim prej prinese .
|
|
|
|
RE: Koliko vas je zanosilo? 2.7.2008 20:54:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: meeryana Jaz sem imela laparoskopijo pred letom in pol. Za tem dve inyseminaciji in ni bilo nič. Lani novembra pa IVF in je ratalo v prvo. Sedaj pa že nestrpno čakamo :) Še 42 dni Za čudovito pikico. Mene pa 1.IVF čaka v avgustu. Komaj čakam in kar čutim, da sedaj nama po pa uspelo (upam, da si ne domišljam preveč, ampak meni to pomaga).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?