Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
1x na teden na pilates, če ne grem na kakšen daljši sprehod, grem za pol urce na steper, pa 100 počepov naredim. Komaj čakam, da se začne sezona kolesarjenja, da bom bolj aktivna, ker to potrebujem.
Jaz pa telovadim doma,socer zdej malo zabušavam,a se bom lotila prav kmalu! Smo bili namreč vsi z otroci malo bolani Imam pa stezo za tek,pa orbitrek in se na tole spravim skoraj vsak dan,razen za vikend,poleti pa zunaj laufam Mene noben bog ne spravi v fitnes,raje doma telovadim
Še ena približno pridna Skoraj vsak večer trebušnjaki, vaje za rit in noge. Če je lepo vreme 2xtedensko do trikotne jase in nazaj z obremenitvijo (mini v nahrbtniku) Lušta se mi fitness, ampak trenutno časovno ne znese. Bo že.