ronja
|
Do seksa nama je veliko, priložnosti je pa malo . Zdaj po drugem porodu sva prvič spala skup nekje 4 tedne po porodu, pod tušem , ker pač ni bilo drugje nič fraj (sobi sta zasedeni, v kuhno se pa tako lepo vidi iz sosednjih blokov... da bi rajši prej rolete namontirala ) Po prvem porodu je bilo pa cca 3 tedne po porodu in na postelji. Takrat je bilo spodaj še bolj občutljivo, porod je bil težji, mogoče se je to poznalo, me je najprej zabolelo, potem pa sva bila pač nekaj časa bolj nežna, zdaj, drugič pa ni bil problem - sem mislila, da bi znal bit, ker pač poza ni bila najbolj udobna, pa sploh nisem pomislila na to, ko je do tega prišlo , isto kot prej, samo da trebuha ni bilo napoti . NISEM pa bila šivana, ne prvič, ne drugič. Mogoče so ti kake živčke prerezali, ker je koža in ostalo tam seveda oživčeno in zdaj se spet vzpostavlja sistem. Tudi če je kaj drugače, se ne sekiraj preveč, živci prevzamejo vlogo drug drugega, če se kateri sesuje (za take manjše zadeve, hodiš seveda ne, če se ti hrbtenjača prelomi...) Dojim pa, polno. Ampak meni to ne ustavi želje po seksu . Kile pa niso ne vem kak problem. saj mam še 3,5 viška, ampak tudi če bi taka ostala, ne bi bilo krize (mam 58 kil, 168 cm, pa se mi zdi, da to ne bi bila glih katastrofa, čeprav upam, da bo vseeno šlo samo dol, kot je šlo pri Ronji). Malo pa pripomore k samopodobi tudi to, kako se vidiš v njegovih očeh : če ti cel dan govori, kako si seksi, pa se te dotika, potem mu nekak začneš verjet... Je pa res, da če poslušaš, kdaj bo katera javsknila, te vse mine. Je treba odmislit, meni je to najlažje tako, da se z lubijem kaj pogovarjava, o njem, o naju, da mislim takrat samo nanj, kakšen komplimet iz njegove strani tudi prav pride ... Pa potem francosko poljubljanje... in potem nekak otroci zginejo iz misli (dokler se ne oglasijo, seveda ). slovenka, midva bi tudi tako veliko kad mela ... No, saj tudi pod tušem ni švoh . Ampak tole pričanje v bani se mi pa super sliši - v našo se komaj s tamalimi zbašem, je bolj mala... Mislim, da imam bolj poporodno motnjo, ker me je porodna babica res cel porod poniževala in se izživljala. Ampak kako iti preko tega?? Res se ne počutim niti malo seksualno. Ojoj, seveda da se ne počutiš seksi, ker se nekak počutiš zlorabljeno... Ampak ne dovoli, da ena zakompleksana baba uniči tvoje spolno življenje! Lej, to, kakor je ona delala s tabo, ne pomeni, da si samo toliko vredna! To ti najlažje pomaga razumet tvoj mož, ker on verjetno lepo dela s teboj (nič se ne pritožuješ, da ne bi)... Zaupaj mu in zaupaj sebi, verjemi njegovim komplimentom, nasmej se, takrat smo vse lepše, celo sebi .
|