|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko tekočine
29.11.2005 21:41:07   
Alina_alin
Pri 5,5 mesecev starosti počasi uvajamo sadne kašice. Sicer se dojimo in zvečer flaška. Vode, čaja noče pit, pije edino kompoteke po žlički. Po žlički, pa tako ne spijemo veliko. Koliko tekočine popijejo (so popili) vaši pri tej starosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko tekočine
29.11.2005 22:18:34   
Skaana
Do zdaj (skoraj 9m), ko je že dva dni full boga, ker ji rastejo zobki, ni hotela nič, niti na žličko ni sprejela tekočine... Pravijo, da dokler je otrok dojen in se lepo razvija, ne potrebuje nič. Uvajati sem začela pri 6m. Svetujem pa ti, da mu/ji hrano delaš bolj tekočo.

Ne skrbi, veliko jih ima te težave in punce so že pisale, da je to čisto O.K. Mislim, da je eni celo pediater rekel, da naj ne skrbi, da ko bo žejna, bo že začela piti. Seveda mu/ji pa ne smeš nehati ponujat. S kozarcem, magičnim lončkom (poskusi tistega z mehkim cucljem, ki ga lahko grizlja), slamico...

Pa srečno in čimprej... na zdravje user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 22:51:42   
Suzi*
Mi smo začeli uvajat pri 6m. Prej ni nič pil, ker je bil dojen. Po 6m je pa isto kot tvoj/a je začel po žlički piti najraje kompotke. Je vedno več spil, tudi po žlički je šlo kakšen dcl. Potem sem ga začela navajat na Aventov magični lonček z mehkim cucljem (najprej brez zaščite proti polivanju ko je samo teklo, pozneje z zaščito, tako da mora sam vlečt). Sedaj pri skoraj 9m spije skoraj 2 aventova magična lončka kompota na dan. user posted image  

Dokler se še večinoma doji, ne skrbi. Mu/ji pa vztrajno ponujaj tekočino še naprej.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 12:22:45   
Katrin

Tudi mi nismo nič pili prvih 6 mesecev (sva se polno dolijil).

Sedaj pije po potrebi, ponavadi med hranjenjem z žličko; čez dan ji večkrat ponudim vodo, včasih jo sprejme, včasih ne.

lpuser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 12:31:15   
Barči78
Moja ne popije nič, kakšen deci čaja na teden, pa še to ne. Verjetno ni žejna. Moja pa itak vse polije, kar je redke tekočine.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 17:36:51   
deily

Moja je bila pri skoraj 7m v bolnici in je zdravnik rekel, da bi mogla spiti vsaj 4dcl dnevno. Vendar noče spiti niti 20 ml, zato ji moram dati juhice in mleko. Skratka tekočo hrano.

LP

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 1:47:57   
KODA
Pri nas pa taveliki ni bil ne vem kakšen ljubitelj pitja sokov in vode.Tamali je pa vedno poleg mleka ali goste hrane, zahteval še čaj.Še danes pri treh letih,si še vedno nese v posteljo flašo čaja ali vode.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?