|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko stvari...
3.11.2009 10:00:40   
naja17
... vam je šlo narobe pri opremljanju in urejanju stanovanja/hiše? Kateri felerji vas jezijo še danes, ko ste ne vem kolko časa notri itd.?

Moj se je včeraj 1h kregal s parketarjem, ker je par stvari zafural. No in pol sva se začela zgovarjat, sem rekla, pa dej sej bo, ne sikirajva se, pač so felerji... Ampak teh felerjev se je kr nabralo in ti felerji te pripeljejo v dodatne stroške itd...

Pečar je precej zafural ploščice in fuge v kopalnici, bo treba popravljat... Posledično je vodovodarjem ob vrtanju počila ploščica, bo treba popravljat...
Kupit morva nove lajšte, ker je tip zabijal premale lajšte gor ne da bi vprašal user posted image  ... seveda bo treba popravljat.... Najhuje je so pa tisti, ki se jih ne da popravljat user posted image ... A mižite ob takih felerjih, ko mimo hodite user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko stvari...
3.11.2009 10:27:26   
n.nati
Pri nama morajo vse kar zafurajo po lastni krivdi tudi popravljat in s tem tudi nosit določene stroške. Pri tem pa je moj dragi res strikten in ne popusti niti malo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2009 10:36:23   
špelin@
HB moj dec večino teh stvari opravi sam, tako da se lahko potem samo sam sebi pritoži user posted image
Aja, nama je pa v kopalnici en "majstr" na črno zaje.bal 2 ploščici (sta počili) in mu potem enostavno nisva plačala celotne dogovorjene vsote - pol sva mu dala vnaprej (material smo itak nabavili prej sami), od druge polovice pa sva mu nekaj odštela.

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2009 10:38:15   
Jančika_
Ne vem, če sva midva imela midva res tako veliko srečo, ampak moram potrkat, da ni šlo od večjih stvari nič narobe. Sploh pri stvareh, ki so jih delali drugi (okna, vodovod, radiatorji, kuhinja). Edina napaka je bila, da je bil en radiator vezan samo na plinsko peč, ne pa tudi na tisto na trda goriva, ampak to je mojster popravil v par minutah. Drugače zaenkrat štima vse, mojstri so se tudi držali rokov in dogovorov, ni kaj reči.

Pri stvareh, ki jih dela mož sam, se pa rado kaj zaplete, samo to potem tudi sam odplete. Edino traja pa malo dlje, to pa. Za manjše stvari se pa sploh ne sekirava. Popolno ne bo nikoli, tako je pač, če obnavljaš starejšo hišo. Glavno, da so tavečje stvari poštimane. 

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2009 10:54:42   
naja17
Drek je to, da so vsi delavci znanci s priporočili in vsi na črno... Če bi jest najela črno na belem ljudi, bi ploščice fliknla dol; če bi imela denarja za izvoz, bi parket fliknila ven in bi dala čisto novega... Kaj čem, vem da ni nikjer 100% poštimano, sam včeraj me je zjezal parketar in pol je to povleklo še druge felerje za sabo... No, recimo tapeto, ki so mi jo polagali in se je skrčila, je prišla popravljat in spet bo prišla, ker se je naredil mehur, sam to sem res najela eno tko... Sej pr parketu smo nek kompromis pol sklenil, sam fora je to, da je pa vidna napaka, ki se je pa ne da več popravit....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2009 11:05:10   
gita10
pri nama je tudi cel kup stvari šlo narobe in za večino sva kriva sama. Največ napak je bilo zadnji mesec pred vselitvijo, ko se mudi in sva se iz prejšnega stanovanja morala izseliti in smo delali vse na brzino. Tako,da stanovanje ni prebeljeno tako kot bi moralo biti- ker sva na konu zadnji vikend belila sama. Potem so bila vrata slabo zmontirana, potem smo čez zimo videli, da so premali rediatorji....
za hišo si je potrebno vzeti čas in imeti denar. Nama pa je na koncu zmanjkovalo obojega. Žal mi je, da so zadnji detajli sfušani in te sedaj počasi popravljamo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2009 11:05:53   
SaaS
Midva niti nimava toliko problemov s tem, da prav veliko zafurajo. No, kaj tudi že, ampak če so oni krivi, tudi oni na svoje stroške popravijo. Tu ni debate!

Mene bolj jezijo, ker me za vsako stvar, ki jo povem, kako želim imeti, hočejo prepričati, da se to ne da in hočejo vsiliti kakšno enostavnejšo in hitrejšo varianto. In se vedno dajemo, mora moj povedat, da ga resno vzamejo in naredijo tako kot želiva!
Kaj mi bojo oni govorili, kako bo narejeno, če bom jaz potem tu živela in uporabljala in gledala cel dan te prostore. Saj nasvet sprejmem, da je nekaj boljše, bolj praktično, tudi spremenim želje.. Ampak ker se jim ne da ploščice prerezat ali pa še enega žeblja zabit, zato se pa ne dam! Pa saj jih plačava pošteno. Te fore me pa razjezijo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2009 11:07:06   
Petka09
Mi tut nimamo nekih felerjev pri izvedenem delu, ker sta moj mož in njegov ata veliko sama nardila (razn stvari, kjer res rabiš mojstre, pa tut hitreje je: strojni ometi, estrihi, polaganje parketa, montaža kuhinje, fasada, streha....).
So pa ostale kake malenkosti, ki še niso dokončane in mi grejo na jetra. Vsako delo, ki se je delalo je tast strogo nadziral oz. smo že po defaultu izbirali mojstre, ki so preverjeno dobri. Kar tako enih kolegov in znancev nismo najemali, ker vem, kako je s tem pol.. Nekaj zaj****, pa se ne morš pritožit, ker se ti zdi glupo kregat itd.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 12:25:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2009 13:36:49   
Gina
Veliko reči, ki jih je delal kdo drug je šlo narobe. Največ težav sem imela pri kuhinji. NIč ni bilo kot sem naročila. Menda prav čist nič, pa ogromno enih drobnih napak zraven, ki te cel lajf potem živcirajo. IN to od človeka, ki mi je že v prejšnjem stanovanju delal kuhinjo in naredil fantastično fajn - ne vem kaj se zgodi ljudem, da se tolk spremenijo. Tam v končni fazi tudi plačali nismo vsega, ker enostavno vse tudi ni bilo narejeno, še danes ni. Ostale reči po hiši, ki smo jih popravljali so bile bolj malenkostne, ampak so me vseeno jezile.

Če ti nekdo dela na črno in vse zafura, ga še zmeraj lahko prijaviš na davčno, ker nisi dobila računa. NIso prav nič zaščiteni ti ljudje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2009 14:38:42   
tweety83
Uf...če se le da, se vedno zmeniva s temi "mojstri" da pridejo delat takrat ko je vsaj eden od naju doma,potem pa sva itak skoz zraven njih in jih "nadzirava" - če plačava pošteno,naj bo tudi narejeno tako kot se šika.
Če pa ni narejeno vredu - pač popravljajo (tud jaz moram popravit v službi če se kaj zmotim).
Sva pa imela do sedaj eno stvar ki naju je zmotila in to - samo spalnico sva dala preko malarjem - vse ostalo po hiši sva prepleskala sama in edino spalnica poka kjer hočeš vsi ostali prostori pa ne....

< Sporočilo je popravil tweety83 -- 3.11.2009 14:39:07 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2009 17:04:32   
rija
seveda je šlo. nekatere stvari so popravili, nekatere se ne dajo, pa smo se jih enostavno navadili.

kapitalno napako pa sva naredila sama: preveliko bajtouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2009 20:08:35   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

Mene bolj jezijo, ker me za vsako stvar, ki jo povem, kako želim imeti, hočejo prepričati, da se to ne da in hočejo vsiliti kakšno enostavnejšo in hitrejšo varianto. In se vedno dajemo, mora moj povedat, da ga resno vzamejo in naredijo tako kot želiva!
Kaj mi bojo oni govorili, kako bo narejeno, če bom jaz potem tu živela in uporabljala in gledala cel dan te prostore. Saj nasvet sprejmem, da je nekaj boljše, bolj praktično, tudi spremenim želje.. Ampak ker se jim ne da ploščice prerezat ali pa še enega žeblja zabit, zato se pa ne dam! Pa saj jih plačava pošteno. Te fore me pa razjezijo.

Se podpišem.Jaz tudi vztrajam pri svojem, če vem da se da tako naredit.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2009 19:17:29   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: rija

seveda je šlo. nekatere stvari so popravili, nekatere se ne dajo, pa smo se jih enostavno navadili.

Ok, sem mislila, da sva edina user posted image

In spet... Reklamirat morva omarco od Kolpe, ker so se zobki na vodilih strli, pa je kao soft close (btw ni bla ravno najcenejšauser posted image ) in to po dveh zapiranjih... pol so danes prišli montirat kuhinjo, kjer je bil pult ful opraskan, drugo prasko so malo zakrili, ena vratca omarice so fuč, nek je pult predolg in povrh vsega nama monterja FUL opraskata lepi pobarvani steni user posted image user posted image user posted image , ki sta premazani z domflokom in malar ne more več popravit lih da bo spet najlepše, kot je blo.... Uglavnem.... AAAAAAAAAAAAAAA....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2009 14:43:27   
Metuljček Cekinček
Prosim za recept, kako ste mojstre prepričale, da stvar, ki jo zafušajo, popravijo na svoje stroške. Ker meni enostavno to ni uspelo pri nobeni stvari. No, pri kakšni malenkosti že, pri pomembnejših stvareh pa ni šanš. Rajši ostanejo brez dela kupnine kot da bi nekaj popravili.

Primer 1: Ploščice na balkonu na enem delu niso popolnoma ravne in zdaj tam ostaja voda, kar je lahko problem, če voda začne pronicati skozi stene. Podjetje, ki nama je opremljalo kopalnice (ploščice, sanitarna oprema) in balkone, je pristalo, da plačava 2.000 € manj (kar ni tako malo denarja!!!) dokler ne pridejo tega popravit. Leto in pol pozneje še vedno ni bilo nikogar!

Primer 2: Vodovodar nama je montiral tudi leseni pult, na katarem sta 2 umivalnika. S sabo je prinesel premajhne nosilce, zato je pult podstavil z leseno desko in rekel, da pride še enkrat. In ga potem ni bilo! Tako da mu sploh nisva plačala za montažo umivalnikov in tiste ogromne banje, ki so jo nosili v drugo nadstropje. Nekaj časa sva ga klicala in obljubljal, da pride, potem nama je pa tast namontiral pult.

Primer 3: Ko so nama montirali ograjo, so vrata tako šlampasto izdelali in montirali, da so kar začele deske odpadati. Zadržala sva četrtino kupnine in so rekli, da pridejo popravit in jih do danes še ni bilo!

Prosim, povejte, kako jih prepričate, da pridejo nazaj. Ker denar jih očitno ne prepriča!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?