|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko ste pridelale kg aprilčice
26.1.2005 14:17:27   
Komet
oj

Jaz sem v 30t, pa sem pridelala 6kg pa me skrbi ali je to nrmalono ali premalo, tako se bojim da ni kaj narobe z rastjo otroka.
Koliko ste se zredile ve?

čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.1.2005 14:33:03   
pika78
Uf, jaz sem v 22t, pa sem pridelala že 5 kg (in bila danes kregana od G, da je preveč:(().
Blagor tebi za 6 kg... jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekirala in bi bila vesela! Za otročka ni sile - že vzame, kar rabi. Sicer pa imaš še dobra 2 meseca za kg pridobit!
Lp, Pika

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2005 14:34:09   
ANJA5
Pozdravljena aprilčica,
Nič ni narobe ne skrbi. Kot otroček potrebuje toliko vzame. Ekstra se pozna pa na mamicah. :)-:)-
Jaz sem se zredila za 10 kg.
srečno
Anja

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2005 15:07:28   
bikica30
Sem sredi 27. tedna in imam 5 kg več. To se mi zdi v redu, skrbi me edino to, da sem od teh 5kg kar 3 pridelala od novega leta do sedaj. :zmeden:
Če bo šlo tako naprej...
LP

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2005 15:15:33   
vicky77
Pozdravljene!

Sem 28 2/7 in sem pridelala 7,5 kg nihče mi nič ni rekel tako da se ne sekiram sicer sem pa bolj močne postave in me čudi da kilogrami ne grejo bolj gor,je pa moj otroček zelo živahen.

Lepo vas pozdravljam,Vicky in :duda:

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2005 16:28:33   
beba76
Sem v 31. tednu in sem pridelala 8 kg, v zadnjih treh tednih niti gramčka, saj sem na dieti, ker mam žolčne kamenčke. Pa o tem, da :duda: ne bi imel dovolj, niti ne razmišljam, saj sem mnenja, da si že vzame, kar rabi.
Meni pa tudi ne bo hudega, če bom pridelala manj, kot je po tabelah.
Je pa hudo, ko si lačen kot zmaj in bi dobesedno požrl, kar vidiš, pa te žolč neprestano opominja, da ne smeš.
Bodite srečne, kere lahko papate po mili volji!;)

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2005 17:28:08   
Arwen
Jaz sem noseča 28 tednov in imam +8kg. Sem bila ravno danes na pregledu in nisem bila nič kregana, tako da je to po moje ok.:) Sicer ti pa itak zmeri tudi maternico in velikost le-te mora ustrezati tednom nosečnosti, tako da je s tvojim otročkom sigurno vse v redu, drugače bi ti G kaj rekel. Lp, T.

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2005 21:52:27   
Komet
No ravno iz pregleda sem prila in tam je tehtnica pokazala, da sem vse skup do sedaj pridelala 8kg, to je pa kar, no ampak se tolažim, da se sedaj kg malo umirijo.

čau čau

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2005 23:12:12   
SU
Joj, jaz sem bila tudi kar "pridna". Danes je natanko 29t. in 3dni pa sem se zredila že za 10kg...:ups: Upam, da se več kot še enih 6kg ne bom! Če me pa tkoooooo lakota zagrabi vsake toliko...:ups::) LP in mirno nosečnost! Saša (29,3/7)

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2005 8:33:18   
Lana_s
Pika 78 jaz sem tudi v 22 tednu pa jih imam že 9kg več:ups:. Sem včeraj imela pregled pa mi G ni nič rekla, da je kaj preveč. Kg kar grejo gor čeprav ne pojem nič več kot pred nosečnostjo. Malo mi je čudno, da ste se ve tak malo zredile.(sem vam malo fauš;))

LP

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2005 8:56:42   
Majabo
nisem aprilčica ampak majčica :-) pa sem kljub temu pridelala že dobrih 8 kil :ups:
v zadnjem mesecu kar 4 :zmeden:
če bo šlo tko naprej...hmmmm
ginekologinja je sicer spraševala če ima moja mama sladkorno, ker jo nima je bila tema zaključena, mene pa dan po G pregledu kar malo grize kaj za vraga je mislila s tem
je katera ze bila na testu za nosečniško sladkorno bolezen? ali pa morda katera ve, kakšni so simptomi pri tem razen žeje??

24t
:nosecka:

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2005 8:59:13   
lunca77
hojla tud jst sm že pridelala svojih 10 pa sem noseča 29 t in 4dni. ah kaj čmo sej bo šlo dol. vsaj upam ker sem že čist obupana bajsika:pujs:.

lp lunca77:nosecka:

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2005 10:11:25   
Reneja
Majabo, tudi jaz sem do 24 t pridelala že 10 kg - v zadnjem mesecu tako kot ti 4 kg. Sem imela včeraj pregled in sva z ginekologom govorila tudi o teži, pa mi je rekel naj se ne sekiram - mal se naj pazim sladkarij (ki mi itak ne pašejo)in namesto sadnih sokov pijem vodo oz. nesladkan čaj. Pač ene se zredijo manj, druge se pa bolj - važno da je vse v redu.:duda:

Mislim, da je s tabo vse o.k. - če bi sumili, da imaš sladkorno bi te že kam poslali, ker se to menda opazi tudi na prekomerni rasti ploda.

Uživajte v nosečnosti R.9nebesa

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2005 10:19:38   
Majabo
ja kot je rekla velikost ploda ustreza tednom nosečnosti :duda:
samo malo se moram bremzat pri sladkarijah (aja meni pa zelo pasejo) pa bo! ane? :-)

uživejte in pobožite bušije!

9nebesa

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2005 12:33:29   
Lidija
Jaz pa moram reči,da se sedaj v drugi nosečnosti nisem preveč zredila. V prvi nosečnosti sem v 28t imela že 17kg več, sedaj v drugi nosečnosti pa imam samo 1,5 kg več. Pa še moja G pravi, da je ta otroček večji, kot je bil prvi.

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2005 12:43:33   
pika78
Sem kar malo potolažena, ko vidim, da nisem edina, ki se redi :).
Sem bila pa včeraj pri G na pregledu kregana, ker sem v zadjem mesecu pridelala 3 kg (vsega skupaj pa 5). Sej vem, da je to preveč, samo način, kako mi je G to povedal, mi pa tudi ni bil všeč. Potem pa jaz G rečem nazaj, da se mi je v zadnjih dveh tednih tudi trebušček ful povečal in on mi odgovori:" Ja, ni čudno, ko ste se pa toliko zredila. Maternica je sedaj še čisto majhna" - in mi pokaže majhen krogec z dlanjo. Mislim... brez veze.
Se sploh ne sekiram. Vem pa (zaradi sebe) da bo res treba malo bolja pazit, da se ne bom po porodu preveč matrala s hujšanjem.
Lep da vsem,
Pika in :duda:22t

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2005 13:55:03   
Naja31
Ojla,

jaz sem v 30.tednu in sem do zdaj pridno pridelala 13 kg. Kakor sem jaz razumela sestro, to niti ni tako problematicno, samo problem je ce prevec kilc dobim prehitro. Vecino kg sem pridobila takoj na zacetku in to zelo hitro in zdaj sem v zadnjem mesecu 4kg, tako da sem bila spet malo kregana :)
Pa res ne vem kaj delam narobe. Sladkarije mi ne pasejo prevec(kar ne pomeni, da jih sploh ne jem), tudi basem se ne s hrano, ker mi je hitro slabo. Sem bila tudi na testu za sladkorno in je to ok.

Sem se pa sama cisto nehala sekirati. Kg pa zdaj res niso pomembni. Vazno je, da bo z :duda: vse ok. Samo ko me sestra pri G na to opomni, sem potem malo slabe volje.

Lp, Naja

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?