|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:12:23   
Meggi

Kakšne cilje ste si zastavile oz. že morda dosegle?

Vam bi odgovarjal da bi imele pomembnejšo funkcijo v službi, katera bi zahtevala dolgi delovnik tudi v pop.? Bi se odrekle družinskemu življenju in delale aktivno kariero kljub majhni otrokim? Bi lahko otroke prepustile varuškam še pop oz po cele dneve, otroci bi pa rasli "brez vas". Si želite še dodatno izobraževati,..

Ali vam zaenkrat, ko so otroci majhni in spoznavajo vsak dan nove spretnosti zadošča da ste več z njimi? Se zavedate kako hitro bodo otroci odrasli in vas ne bodo več toliko zahtevali in potrebovali? Kakšne so vaše želje in nedotaknjeni cilji ?

Ko sama razmišljam sem bolj za zadnjo varianto. Otrok se me bo spominjal, da je bil v otroštvu nekdo z njim, zanimiva doživetja- vsaj želje so take,......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:17:41   
Mina1
Ja kaj pa vem:

nisem glih tip ženske oz. človeka, ki bi delal neko kariero v službi. Jih je pa veliko takšnih v moji službi, vse služba in nič družina, potem pa so same ločitve in tako.

Moj cilj je bil narediti faks ob službi in zahtevnemu :duda: in to mi je uspelo, čeprav nisem glih najbolje vnovčila.Lahko pa še bom, nikoli se ne ve.

To, da smo kot družinica skupaj, se imamo fino, mi veliko pomeni in to je tudi eden od ciljev v življenju. Najti nekoga, ki ti bo v oporo, ki ga imaš rad in ima z njim tudi družinico, je nekaj najlepšega. In to zelo cenim in mi zadostuje in pomeni zelo veliko;).

Seveda otroci odrastejo, tako kot smo mi. Potrebovali me bodo pa vedno, tako kot jaz še vedno potrebujem svoje starše, ki mi pomagajo.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:18:47   
Mina1
Ja, pa še to: mislim, da ga ni denarja, ki bi naredil to, da se odpovem času z družinico.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:19:12   
kofetek2010
prebita kvantiteta ni vse, pomembna je tudi kvaliteta :)

glede na to, da je moj sin star skoraj 9 let, sem večino tega že skoz dala, a mislim, da mu ni nič manjkalo, ko sem zadnja 3 leta delala do 17h :)

in razume, da morava oba z atijem delat, včasih tud pozno v noč ali ob vikendih :) takrat, ko smo pa skupaj pa se maximalno posvetimo drug drugemu :)

če bi ga sedaj vprašala po čem se spomni njegovih zadnjih 5 let bi bil odgovor zagotovo drugačen kot bi pričakovala, pa ne mislim, da bi bil spomin na kaj slabega, a zagotovo mu je kak drug dogodek ostal v lepšem spominu kot meni :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:19:43   
SANDY
V službi bi bla po moje lahko malo bolj. Pa sem tako šlampast tip, da je kr groza. Tko da me mine že na začetku..8)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:20:10   
Annny
Moj cilj je imeti veliko prostega časa in veliko denarja obenem- hehe, no, a ne bi blo to najboljš??:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:20:23   
Anonimen
Niti pod razno.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:21:49   
Annny
Kakor za koga:)-9nebesa

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:39:30   
cmokec
Jaz sem veliko delala tudi popoldne in zvečer, dokler nisem rodila. Potem sem zamenjala službo, kjer je bilo manj dela popoldne, sem pa veliko delala zvečer, ko je tamala zaspala. Tudi do jutra, če je bilo treba.

Nebi pa to imenovala pretirana ambicija, ampak bolj narava poklica.

Sem imela pa zelo dobro ponudbo, za precej boljšo plačo, pa sem jo zavrnila, ker bi domov hodila samo spat. Tega si ne predstavljam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 20:39:51   
Lunca1
sem skrajno neambiciozna in nisem za celodnevne delavnike.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 21:02:21   
Magi*
jaz sem pa ena od "tistih", ki so trmaste in trdijo, da imaš lahko poleg zahtvene službe tudi družino in družinsko življenje. stvar je v organizaciji.

sicer vem, da bom naslednje leto, ko moram zaključiti dr veliko pretrpela zato, da bom lahko in delala in pisala dr in čim več časa prebila z mojo punčko. pa bomo že nekako zmogli.

ampak pri meni niti ne gre za neko hudo ambicioznost v smislu kariere ampak bolj za moje osebno zadoščenje. pač mi to leži in veliko pomeni. nikoli pa na račun mojega otroka.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 21:12:45   
lenika
Se podpišem pod post Lunce 1.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 21:21:16   
polona2
Nič.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 21:42:44   
pinkiponki
Tko kot lunca1:), ne morm pomagat :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:15:13   
Seven*
Saj se da skombinirati. Vsekakor si bom pa omislilila kaksno likarico, gospodinjsko pomocnico ali kaj podobnega in prosti cas res kvalitetno prezivela z otroci.

Mi je pa ful pomembno da mozgansko ne otopim, zato rabim neke nove izzive.. Rutina me ubija. Je pa res, da mora zaradi tega trpeti druzina.. Bomo pac na racun vec denarja imeli pomoc v gospodinjstvu..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:26:48   
HuAnita
Podobno kot Magi*, no, samo da jaz ne bom dr...
Pač v tem smislu, da je treba znati kombinirati, seveda sem pa proti celodnevnim službam. K sreči lahko delam tudi ponoči (ko imam časa na pretek:(, ko se mala zbuja, tako da ni panike:(), pa sem čez dan več s prinčipeso.
Se mi tudi ne gre za kariero, pač pa da dosežem svoje načrte...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:32:43   
Annny
Magi* je zelo dobro napisala.
Mene izpolnjevanje ambicij, ciljev drži pokonci, da sem vsak dan dobre volje in polna optimizma. V življenju moram čutiti, da se nekaj premika naprej in da nas čaka samo še nekaj lepšega, lepšega..
Ne bi mogla živeti v neki rutini, 'stagnirati'- ni šans. Sem kot rožica, ki ovene, če nekam ne napreduje.
Ne bom rekla, da so vse moje ambicije visokoleteče- večina jih je povezanih z družino, nekaj pa seveda tudi z drugimi področji.
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:34:44   
Gina
Anny, po moje je bil pa komentar od Splišni samo odgovor na zastavljeno vprašanje, ne odgovor tebi..., ali tudi ne...:ups:

Jaz ambiciozna nisem, oz. mi ni nič do kakšnega višjega del. mesta. Imam druge ambicije, ne službene. Samo tiste pa nisi mislila, ali kako?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:37:24   
Anonimen
Ja, ja, zdaj sem prebrala celo zadevo in videla, kako smešno se je moj odgovor pokril z Annyjinim vprašanjem. Jaz sem res samo odgovorila na vprašanje iz naslova teme, pa še tistega sem narobe prebrala.:)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:45:09   
Annny
:)-:)-:)-:)-:)- Sem se ustrašila, da se Splišni brani časa in denarja:)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:48:28   
Anonimen
Ne, branim se ne, ampak glede na mojo stopnjo ambicioznosti, imam vsega približno dovolj.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:48:52   
kofetek2010
:)-:)-:)- potem bi bil Tibor prav bogi, kr bi ga preoblačla 15x na dan :)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 22:50:19   
Anonimen
Ja, saj, res ne rabim več denarja. Raje ne.:)-

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 23:30:39   
ribica.
Moja ambicoja je moja družina. Stres in službene odgovornosti, to ni zame. Raje imam notranji mir, kot več keša in živčni zlom.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Koliko ste ambiciozne?
25.8.2005 23:32:40   
nejcko

Jaz ambiciozna v strokovnem oz. poklicnem smislu nisem, denarja se sicer nikoli ne branim, ampak da bi se pa zaradi njega odrekala "svojemu" času in družini, pa nikakor.
Sem pa ista kot Seven - možgančki mi morajo nenehno delati, drugače se mi začne mešati. Ampak jaz pač delam take stvari, za katere mi ni treba ravno sedeti 8 - 10 ur v pisarni, ampak kar doma za računalnikom in knjigami in mozeg mi dela 100/h.
Moja največja ambicija trenutno je, da bi to svoje mozganje lahko čim večkrat unovčila.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?