Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stanejo rolete-žaluzije? 23.7.2007 11:29:10
|
|
|
|
timoteja
|
Mi smo letos menjevali okna (lesena za plastična), po mojem so bile rolete Roltex pribl. 150-200 EUR po komadu, Žaluzije(notranje) stanejo dosti manj, mislim da pribl. 50 EUR/kom, vendar če je okno izpostavljeno soncu, toči, priporočam rolete.
|
|
|
|
RE: Koliko stanejo rolete-žaluzije? 23.7.2007 11:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pomer okna in pošl na par naslovov za predračun pa boš točno vidla kok te bo koštal
|
|
|
|
RE: Koliko stanejo rolete-žaluzije? 23.7.2007 11:42:26
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz močno upam, da bodo zunanji screeni kaj cenejši, kot rolete ali zunanje žaluzije. Se pa še nisem zanimala, ker to poletje še ne bodo v funkciji, drugo pa ziher. Komarnike pa imam gor, tudi za francoska okna, in so stali po oknu 180 €. So drsni, tako da pokrivajo samo tisto okno, ki se odpira z kljuko, ki pa hočeš do ograje, ga samo porineš vstran. Baje da je to pri takih oknih edina varianta???!!!
|
|
RE: Koliko stanejo rolete-žaluzije? 24.7.2007 9:16:27
|
|
|
|
snorlax
|
Meni so prišli merit, a je čas dopustov in zgleda, da jim je prevroče in se jim niti predračuna ne ljubi poslat. Je pa po moje 10x ceneje, če imaš žaluzije kot rolete. A so rolete boljša zaščita pred vremenskimi vplivi. Na žaluzijah se tudi bolj nabira prah, pa tudi ne zatemnijo čisto. Mi se bomo verjetno vseeno odločili za žaluzije, ravno zaradi cene. Mislim pa, da je m2 rolete okoli 100 EUR, m2 komarnika okoli 80 EUR, m2 žaluzije pa okoli 20 EUR. En, ki mi je meril, je rekel, da bi vse žaluzije za celo bajto prišle toliko kot ene dve ali tri rolete.
|
|
|
| Stran: [1] |
zvezdica_zaspanka28zvezdica_zaspanka28Katero ime bi izbrale?Neža (
49%)
Hana (
30%)
Antonia (
6%)
Maruša (
15%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!