|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko stane varstvo?
8.10.2007 22:17:38   
silvy
Zanima me, koliko naj plačam varuški, ki mi je 5-mesečnega fantka čuvala v noči iz sobote na nedeljo pri njej doma. Pojma nimam koliko naj ji dam. Tudi ona ne ve koliko to stane in je rekla naj se jaz pozanimam. Našega fantiča je prevzela ob 20:00 v soboto zvečer. Po njega pa sva prišla v soboto okoli dvanajstih.
Naj vam še povem, da sem bila z varstvom full zadovoljna in da se je stvar kar dobro obnesla. Ja, ni bilo druge izbire. Imeli smo neko družinsko slavje in babice so bile vse na žurki.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko stane varstvo?
8.10.2007 23:37:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: silvy

Našega fantiča je prevzela ob 20:00 v soboto zvečer. Po njega pa sva prišla v soboto okoli dvanajstih.

A to je 4 ure, ali si se zmotila v dnevih? Za 4 ure bi ji jaz dala 20€. Že zato, ker je bil vikend in zvečer.

(odgovor članu silvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 7:24:05   
tejč
Poglej na Združenje staršev in otrok- Sezam. Tam imaš cenik, pa lahko mal primerjaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 10:13:17   
silvy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: silvy

Našega fantiča je prevzela ob 20:00 v soboto zvečer. Po njega pa sva prišla v soboto okoli dvanajstih.

A to je 4 ure, ali si se zmotila v dnevih? Za 4 ure bi ji jaz dala 20€. Že zato, ker je bil vikend in zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 10:14:31   
silvy
sorry, sem se zmotila v dnevih. Od sobote zvečer (20:00) do nedelje (12:00).

Že vnaprej hvala sem za odgovore.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 10:47:17   
Manca12
Mi smo isto dali oba v varstvo enkrat čez noč, samo da smo jih ob osmih zjutraj prevzeli, zvečer prejšnji dan sta pa šla ob petih k varuški prespat. Smo bili tudi ful zadovoljni. Ampak naša varuška ni hotela nič za v plačilo, ima ful veselje z otroci in hčera se čez dan pazi pri njej in ji damo mesečno plačilo vsak mesec enako, če je tam ali ne. Včasih si vzame kakšen dan ali dva in gre na počitnice k babi, včasih gre kam z mano in tudi ne gre. In ko se cel mesec ni pazila pri njej, ker je bila na eni operaciji, nam je pa računala polovico, zato se mi je zdelo fer, da zadnjič ni nič računala.

Za tvoj primer bo presojo po Sezamu po mojem najboljša, udariš eno srednjo ceno.

lp

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.