|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko stane samoplačniški IVF?
23.3.2008 15:13:58   
pika74
- v LJ
- pri REŠU

in kakšna je čakalna doba pri enem in drugem?

Hvalauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko stane samoplačniški IVF?
23.3.2008 16:19:03   
Shuka
Za prvi IVF sva pri Rešu čakala le 3 tedne na razgovor po razgovru sva šla v 1 tednu v postopek. Cena cca. 1200 €, zdravila cca.300 € spraj Suprefact in ampule Menogona, sam postopek 800 €.

Za LJ ne vem, ker sem samo pri Rešu.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2008 11:28:30   
Abra
Pika, pri Rešu ti ni treba več plačevat, greš že prvi postopek na zavarovalnico, čakalne dobe pa za sam postopek ni, le med posameznimi postopki mora bit 3 user posted image premora.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 8:15:25   
anadejka
Joj joj Pika, ne že zdej razmišljat o tem.
Drugače pa je že nekaj časa nazaj bil na MON-u objavljen cenik storitev za IVF/ICSI na GK.Lj..Ne vem kok je bil kej točen in resničen, ampak po tistem sodeč, bi se ti bolj splačalo it k Rešu.Zdravila so tudi pol cenejša v Italijanski lekarni, takoj na meji jih dobiš.Tut ultrazvoki so cenejši pri Rešu, to pa preverjeno vem, sej sem pol leta nazaj tut jest raje k njemu hodila.
Spomnem se tut da je tam v Dravljah v njegovi čakalnici nasproti vrat na steni visel cenik.
Ampak res pa je da ni vse v ceni, če si super zadovoljna s svojim G.Res pa je tut da je včasih treba tut kakšno spremembo narest, če uspeha kar ni in ni.
Pika user posted image sicer pa upam, da ti tut €-čka ne bo treba zapravit user posted image

Srečno!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 8:31:49   
sayuri
Se strinjam z Abro, da ima Reš sedaj postopke na zavarovalnico. Razen, če si porabil že vse, potem je logično, da plačaš. Midva sva lani poleti za postopek ICSI dala 1010€ , zdravila so bila okrog 300€ (v Italiji).

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 20:58:22   
pika74
Hvala punce. Saj me zanima bolj zato, ker grem zdaj v 4. postopek in če mi ne rata, bo treba it očitno v samoplačniško varianto, ker naša vlada tako mečka s sprejetjem 6 postopkov na socialo. Ma za user posted image  nardimo vse, sam, da rata user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2008 21:03:41   
Abra
Saj bo 6 postopkov, je že na spletni strani ZZZS, da je ministrica podpisala in čaka na objavo v UL.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 21:10:09   
Anonimen
L. 2006 sva dala za IVF pri Rešu  cca.800€, plus zdravila v Italijicca. 300€
Čakalne dobe ničuser posted image , sva prišla na razgovor in se še isti dan peljala v Italijo...je bil ravno pravi časuser posted image .

In sem najbolj srečna, da sva se odločila zanjuser posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2008 18:53:43   
rokapi
Midva sva bila pri dr.Rešu tudi takoj na vrsti, na prvem pregledu sva že dobila zdravil in začela s terapijo. Vse na napotnico, čeprav sva bila pripravljena plačati, pa ni bilo treba (sva šele 1 postopek izkoristila).
Na GK pa traja in traja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 18:15:40   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Hvala punce. Saj me zanima bolj zato, ker grem zdaj v 4. postopek in če mi ne rata, bo treba it očitno v samoplačniško varianto, ker naša vlada tako mečka s sprejetjem 6 postopkov na socialo. Ma za user posted image  nardimo vse, sam, da rata user posted image .

Piki sej bo, če ne drugače pa na old fešn user posted image . Sicer pa sem nekje prebrala, da je 6 postopkov odobreno tistim, ki še niso rodile z aprilom.

Jaz pa grem z majem v novi boj, drži pesti.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 28.3.2008 18:17:36 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2011 10:16:03   
spelarozica
Živjo!

Ker že dolgo ni bilo nič napisano na to temo - cena samoplačnišlefa IVF in število brezplačnih IVF, me zanima kako kaj danes stojijo te stvari.

Ali se je na temo 6 brezplačnih postopkov od leta 2008 kaj spremenilo in kolikšne so cene IVF npr. Reš, Ljubljana, Maribor.user posted image

Today I can do anything I put my mind to.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2011 10:18:37   
mismis
spela, za Lj si lahko tukaj pogledaš, so končno postavili spletno stran in obajvili tudi cenike: http://www.reprodukcija.si/

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelarozica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?