Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 23.3.2008 16:19:03
|
|
|
|
Shuka
|
Za prvi IVF sva pri Rešu čakala le 3 tedne na razgovor po razgovru sva šla v 1 tednu v postopek. Cena cca. 1200 €, zdravila cca.300 € spraj Suprefact in ampule Menogona, sam postopek 800 €. Za LJ ne vem, ker sem samo pri Rešu.
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 24.3.2008 11:28:30
|
|
|
|
Abra
|
Pika, pri Rešu ti ni treba več plačevat, greš že prvi postopek na zavarovalnico, čakalne dobe pa za sam postopek ni, le med posameznimi postopki mora bit 3 premora.
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 25.3.2008 8:15:25
|
|
|
|
anadejka
|
Joj joj Pika, ne že zdej razmišljat o tem. Drugače pa je že nekaj časa nazaj bil na MON-u objavljen cenik storitev za IVF/ICSI na GK.Lj..Ne vem kok je bil kej točen in resničen, ampak po tistem sodeč, bi se ti bolj splačalo it k Rešu.Zdravila so tudi pol cenejša v Italijanski lekarni, takoj na meji jih dobiš.Tut ultrazvoki so cenejši pri Rešu, to pa preverjeno vem, sej sem pol leta nazaj tut jest raje k njemu hodila. Spomnem se tut da je tam v Dravljah v njegovi čakalnici nasproti vrat na steni visel cenik. Ampak res pa je da ni vse v ceni, če si super zadovoljna s svojim G.Res pa je tut da je včasih treba tut kakšno spremembo narest, če uspeha kar ni in ni. Pika sicer pa upam, da ti tut €-čka ne bo treba zapravit Srečno!
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 25.3.2008 8:31:49
|
|
|
|
sayuri
|
Se strinjam z Abro, da ima Reš sedaj postopke na zavarovalnico. Razen, če si porabil že vse, potem je logično, da plačaš. Midva sva lani poleti za postopek ICSI dala 1010€ , zdravila so bila okrog 300€ (v Italiji).
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 25.3.2008 20:58:22
|
|
|
|
pika74
|
Hvala punce. Saj me zanima bolj zato, ker grem zdaj v 4. postopek in če mi ne rata, bo treba it očitno v samoplačniško varianto, ker naša vlada tako mečka s sprejetjem 6 postopkov na socialo. Ma za nardimo vse, sam, da rata .
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 25.3.2008 21:03:41
|
|
|
|
Abra
|
Saj bo 6 postopkov, je že na spletni strani ZZZS, da je ministrica podpisala in čaka na objavo v UL.
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 25.3.2008 21:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
L. 2006 sva dala za IVF pri Rešu cca.800€, plus zdravila v Italijicca. 300€ Čakalne dobe nič , sva prišla na razgovor in se še isti dan peljala v Italijo...je bil ravno pravi čas . In sem najbolj srečna, da sva se odločila zanj
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 27.3.2008 18:53:43
|
|
|
|
rokapi
|
Midva sva bila pri dr.Rešu tudi takoj na vrsti, na prvem pregledu sva že dobila zdravil in začela s terapijo. Vse na napotnico, čeprav sva bila pripravljena plačati, pa ni bilo treba (sva šele 1 postopek izkoristila). Na GK pa traja in traja...
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 28.3.2008 18:15:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hvala punce. Saj me zanima bolj zato, ker grem zdaj v 4. postopek in če mi ne rata, bo treba it očitno v samoplačniško varianto, ker naša vlada tako mečka s sprejetjem 6 postopkov na socialo. Ma za nardimo vse, sam, da rata . Piki sej bo, če ne drugače pa na old fešn . Sicer pa sem nekje prebrala, da je 6 postopkov odobreno tistim, ki še niso rodile z aprilom. Jaz pa grem z majem v novi boj, drži pesti.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 28.3.2008 18:17:36 >
|
|
|
|
RE: Koliko stane samoplačniški IVF? 5.5.2011 10:16:03
|
|
|
|
spelarozica
|
Živjo! Ker že dolgo ni bilo nič napisano na to temo - cena samoplačnišlefa IVF in število brezplačnih IVF, me zanima kako kaj danes stojijo te stvari. Ali se je na temo 6 brezplačnih postopkov od leta 2008 kaj spremenilo in kolikšne so cene IVF npr. Reš, Ljubljana, Maribor.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?