Strawberrie Cherrie
|
odvisno koliko zanje nameniš. osebno sem ugotovila, da sem največ prišparala ravno na tem, ker sem kupovala kvalitetne stvari, pa ne govorim o cotkah, te preraste, ampak o kvalitetni kozmetiki, ki jo porabiš predvsem dosti manj in kvalitetneje, kot razne bubchen kremice. realno: nekje do 1leta je šlo okoli 50€ na mesec za pleničke (je porabil sprva nekje 8plenic na dan, potem 6-7, sedaj jih 5), 20€ za kozmetiko, razna mazila za ritko (Bebival), Jekoderm, Aderma, dr.hauschka, pač dokupiš po potebi. Potem so malo večji nakupi kot so termometri (smo kupili Boschevega - bil je 56 ali 59€, ne vem več točno), kvalitetna marela voziček (mi smo potem dokupili Zappa 170€). potem razne igrače, recimo nekje 50€ mesečno, včasih kupiš kaj večjega, kot so kakšni tricikli, potiskači, trampolinčki, bazenček, spet drugič kaj manjšega, kakšne kocke, sestavljanke, knjigice itd. avtosedež 9-18kg, smo kupili dva, zaradi dveh avtomobilov, en je stal 180€ v akciji preko spleta maxi cosi tobi, priori xpja smo dobili za 139 € v toysu v avstriji. oblačila so nekje 70, 80€ mesečno, pač ali samo dokupiš kakšne drobnarije, ali pa opraviš vsakih par mesecev večji nakup. splača se tudi v štartu kupiti kvaliteten ščipalček in škarjice za nohtke, mi smo kupili kar 3x neko navadno kakanje , predenj sem raje odštela nekaj € več in sedaj držijo res že dobro leto in so super. Pač če vse sešteješ pa deliš, nekje 250€ mesečno nam gre za otroka, se pravi, da smo v prvem letu porabili (brez v štartu kupljenih zadevščn, kot so voziček, posteljica, vrtiljak, oblačilca, igralni center, lupinica, če to dodamo se znesek ziher poviša za 1000 € ali več, odvisno od količine kupljenega in pač same cene kupljenega). Se pa samo zahvaljujem, da sem lahko dojila 18m, ker smo ogromno prišparali, ker nismo kupovali mleka
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 1.7.2008 23:16:11 >
|