Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 30.11.2007 18:44:11
|
|
|
|
April
|
Pri enem letu je jedel podobno kot tvoj. Poleg dojenja je spil največ 1 dcl. Pojedel pa mogoče samo kosilo in vmes še kakšen piškot.
|
|
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 30.11.2007 19:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tavelika mi že skoz je bolj kot drobižek, pila pa tudi nikoli ni veliko. Sem bila lahko še vesela, če je spila deci na dan (čeprav nisem bila, ker se mi zdi tudi to premalo). Zdaj, ko je stara 22 mesecev in pije po flaški s slamico, spije mogoče 2 ali 3 deci na dan. Premalo... Bi tudi jaz rabila nasvet.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2007 19:21:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 30.11.2007 21:47:51
|
|
|
|
lelaval
|
Tvoj še ni čisto zdrav, in normalno je, da še nima apetita. Te bom vprašala čez leto dni, če še vedno tako malo je. Moja namreč po 2. letu velikokrat poje več kot njena 10 letna sestra. V vrtcu celo po 3 porcije. Sem rekla, da jo bo čez leto že razneslo
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 30.11.2007 22:24:29
|
|
|
|
eya
|
Naš je tudi bolj slab jedec. Po moje poje tam nekje 100 do max 200 ml hrane na obrok, ima pa 4-5 obrokov na dan. Spije pa nekje 3/4 litra tekočine na dan.
|
|
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 5.12.2007 14:49:41
|
|
|
|
naja78
|
dojenje je tekočina.z dojenjem se več ne naje 12 mesečnik ampak odžeja in seveda crklja. če pojedo veliko sadja,tudi ni panike.pri nas je bilo podobno.ne spije 2dcl na dan,s tem da se ne dojiva. če nima težav,je to tako.
|
|
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 9.12.2007 17:30:20
|
|
|
|
qwasy
|
Moja 1,5 letnica je imela enkrat drisko, pit pa ni hotla. Prisilit je težko, pa sem pogruntala eno varianto: vsake toliko sem ji v usta porinla kapalko (kot injekcija brez igle). Zdelo se ji je zabavno in je vsakič pogoltnila. Boljše kot nič. Kapalko sem pa dobila zraven enega sirupa ali zdravila, ne vem več. Vprašaj v lekarni, za probat je ...
|
|
|
|
RE: Koliko spijejo in pojejo vaši otroci? 29.12.2007 13:30:50
|
|
|
|
Shorty_
|
joj malce pozno pa vendar bo morda kateri pomagalo glede pitja. Zadnjič smo šli po kruh jaz pa sem si kupila še flašo vode z nastavkom za pitje in od takrat naprej naša enoletnica ne pije več po flaški ampak iz nastavka ali po slamci še najraje pa kar iz kozarčka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?