|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko spijejo dojeni otroci?
27.7.2005 14:45:49   
eva1
No čist tko iz firbca, koliko mislite da
spijejo :duda: pri enem podoju-150-200:zmeden2: Včsih takole razmišljam, pa se zamislim, koliko mleka prozizvaja moje telo-sem k krava::)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.7.2005 14:52:31   
Anonimen
eva1,
jaz sem si ga ravno včeraj izbrizgala (da mal spočijem bradavice), pa sem ga nabrizgala 80ml. Mali je pojedel vse pa še na dojki je bil 20 minut :bravo:
Ampak to je bil večerni podoj, tko da mislim, da morajo pojesti malo manj.
Imam pa jaz včasih občutek, da "pridelam" mleka za celo našo naselje otrok :)-

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2005 15:37:10   
snežinka *
Jaz si ga izbrizgam od 80 do 100 ml, če pa otrok ziza ga vedno popije več kot ga lahko sama izbrizgaš.

Zaključek: smo mlekarce!!!:)-:)-:)-

Lp....S.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2005 16:06:17   
lex
Jaz sem si zadnjič 125 ml Aventovo flaško polno izbrizgala. Zdej ko smo bli pa na :morje: in sem veliko več pila kot običajno mi je ponoči mleko kar teklo - sem mogla na hrbtu spat dokler se mali ni zbudil :)-:)-:)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2005 19:02:13   
Abby
Ko je bila hčerka stara 5m, so zize začele delati ogromno mleka, pa sem ga vsako jutro, ko se je ona že orng nazizala, pomolzla tam od 100 do 150ml, tako da je bilo še za popoldansko kašo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2005 19:40:34   
zi&mm
no, jaz sicer :duda:Žigca dojim ampak na začetku sem mogla črpat, ker nikakor ni hotel zagrabit bradavice in sem iz ene tudi do 150ml namolzla, iz obeh skup pa nekje okoli 250ml in smo kr v hladilnik dajali; sedaj pa pridno papca na dojkici ampak se je pojavil drug "problemček" namreč zadnji obrok poje ob 22:oo uri in prvi zjutraj je nekje med 05:oo in 06:oo uro tako da se zgodi, da ustanem okoli 03:ooure :( in se pomolzem:)- sam tolko da me ne boli in lažje spim pa še takrat ga je iz obeh okoli 180ml in še ga ostane ampak se da pol spat in me ne bolijo. Čez dan pa pridno papca na dve uri in pol in imam občutek, da včasih mi dojko kr sprazne...

ma važno je, da :duda: papcajo in rastejo pa da so zdravi :bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?