Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko spije enomesečni otrok? 12.7.2010 23:56:44
|
|
|
|
slovenka
|
Kako pa pri dojenju veš, koliko ti spije? Naš je star 6 tednov, pa nimam pojma, koliko spije... Ga tehtaš po obroku? Jaz mislim, da ti spije ful, če 130 ml. V P sicer tam 3. dan so mi sestre rekle, da bi naj naš spil 40ml na obrok - imel je 4 kg ob porodu... manjši sosedi so pa rekle 30 ml.
|
|
RE: Koliko spije enomesečni otrok? 13.7.2010 0:16:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
in zakaj te zanima? pač tvoj spije med 80 in 130 mll. prav. moja je manj. tudi prav. marsikatri pa je tudi vec popil. pa tudu ravo tako prav. mislim, v cem je poanta teme? ce spi celo noc, normalno napreduje, ga ne zbujaj.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 13.7.2010 0:17:23 >
|
|
RE: Koliko spije enomesečni otrok? 13.7.2010 13:16:35
|
|
|
|
mamsi
|
Pediaterinja mi je rekla, da otrok spije 5ml na poteg, proti koncu, ko je joška bolj prazna pa 3ml. Pa naj štejem za hec.
|
|
|
|
RE: Koliko spije enomesečni otrok? 13.7.2010 13:19:00
|
|
|
|
mamsi
|
Menda otrok spije 5ml na poteg, in proti koncu, ko je joška že bolj prazna, 3ml na poteg. Pa štejmo.
|
|
|
|
RE: Koliko spije enomesečni otrok? 13.7.2010 13:19:27
|
|
|
|
mamsi
|
Ja, ja, ne vem, kaj mi je da dvakrat isto pišem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?