Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Prva pika je konkretno samostojno sedela zelo zgodaj - pri 5-ih mesecih in pol. Naša mala ima že skoraj 6 mesecev in ne kaže kakšnih znakov samostojnega sedenja Sedi ob opori, je drugače zelo močna, ampak če se dvigne ob ograjici v sedeči položaj, le za nekaj trenutkov obsedi, potem se pa stegne za igračo in čmokne na nos
NAŠ PIKEC ŠE NE SEDI SAMOSTOJNO IMA 4 MESECE,SEDI PA S POMOČJO POVŠTRA, KI MU GA DAM ZA HRBET. LONA 13 TUDI MOJ PIKEC JE IMEL TEŽKO SRČNO NAPAKO IN SEVEDA OPERACIJO, ČE ŽELIŠ MI LAHKO PIŠEŠ NA ZASEBNO SPOROČILO.LP
Mi smo sedeli pri 5,5 mesecih in kmalu za tem že zelo samostojno, se stegovali za igračkami, gledali nazaj... vse... razen poza na trebuhu - s to pa smo skregani. Verjetno nikoli ne bomo plazili, ker smo strašno užaljeni, če se vržemo na nos, potem pa mami ni v sekundi dvajset zraven in nas pobere... :)