Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko so že budni 3 -mesečniki ? 1.4.2005 8:19:15
|
|
|
|
a&m
|
Naš bo v ponedeljek 4 mesece, pa že več kot 1 mesec čez dan skoraj nič ne spi.Samo kadar smo zunaj oz. na sprehodu.Če smo pa doma pa zaspi največ 2 krat za pol urce.Drugače je pa non stop buden. LP
|
|
|
|
Koliko so že budni 3 -mesečniki ? 1.4.2005 8:21:38
|
|
|
|
Magi*
|
jaz bom začela z večerom: okoli 19.00 kopanje, dojenje in hop v posteljico spat okoli 3.00 dojenje in takoj naprej drnjohanje okoli 7.00 previjanje, dojenje, igranje/prepevanje okoli 8.00 do 8.30 dalje spi okoli 11.00 se zbudi, dojenje, akcija do večera (igranje, telovadenje, branje, prepevanje in seveda dojenje po želji), vmes parkrat zadrema, vendar le za kake pol urice, tako je tudi na sprehodu. ob sedmih zvečer že mane očke in je pripravljena na nov začetek;) Seveda pa so vmes tudi kaka manjša ali večja odstopanja.
|
|
|
|
Koliko so že budni 3 -mesečniki ? 1.4.2005 8:21:48
|
|
|
|
a&m
|
sem pozabla napisat, da ponoči spi od 21-4.30 nato dojenje in zaspi nazaj do 7-8. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2005 8:32:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Koliko so že budni 3 -mesečniki ? 1.4.2005 15:53:58
|
|
|
|
SISI25
|
Enako kot MArusa31
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?