Jančika_
|
Kaj pa vem, ja, sigurno omejujem, mislim pa, da pri tem nisem ravno fašist. Imam pač enega, ki ne je nič, in enega, ki poje vse, tako da je pri obeh treba malo gledat, da jesta kolikor toliko kvalitetno. Ve se, da sladkarij ne moreta mlatiti kar tako, ampak za posladek recimo. No, polnozrnate kekse dobita tudi kdaj vmes, ful fajn kakata po njih . Hec je, da ne marata čokolina, montejev in takih reči. Sploh nočeta niti probat . Mož se je zadnjič zaklal in je kupil dva paketa monteja namesto skutic in je moral na koncu vse pojasti sam, ker nista hotela niti žlice not pomočit. Nikoli nimamo pri hiši trdih bonbonov, lizik in žvečilnih. Enostavno ne vidim razloga, zakaj bi morala to jest (tudi midva z možem tega ne jeva). Če dobita kje drugje (sploh v restavracijah radi talajo lizike na koncu), ni panike, pač dobita. Edino žvečilnih pa mislim da nista še nikoli jedla. Vasja je enkrat dobil enega na sladoledu (nosek od snežaka), pa mu ni bil všeč in ni nikoli več rekel zanj. Mali je pa še čisto premali za moje pojme. Moj brat se je kot otrok skoraj zadušil z žvečilnim in imam strah pred tem. Ne kupujem tudi kakih čokopopsov, jesta navadne koruzne kosmiče in sta čisto zadovoljna. Rada imata tudi frutabele in sadne rezine, to dobita tu pa tam, ko se spomnim kupit, bolj redko sicer. Doma imamo ponavadi samo kekse in čokolado, a ne na dosegu roke (niti moje , moram zlesti na stol ). Ko sta bila še micena, sta dobila kake bebi kekse, kolikor se spomnim. Pa DM-ove sadne rezine, ker imajo čisto tanko plast vaflja in se jima niso razpacale v rokicah.
|