pety78
|
Ne vem, ali sem samo nejeverni Tomaž ali je vse to res lari fari, ampak bombandirajo nas s toliko zgodbicami, da je že groza... Krema proti gubam, ki pomadi kožo že v nekaj dneh, krema proti hitri rasti dlak... Le kaj vsebuje, da to doseže.....če seveda je sploh kak učinek? Krema proti vraščanju dlak, krema, ki učvrsti kožo, proti celulitu, proti, .....bla, bla, bla, šampon za večji volumen , za 80% boljšo elastičnost las, da lasje manj izpadajo, se bolje svetijo, so čudoviti in oh in sploh, skratka en kup zadev, za katere bi bilo seveda fajn, če bi bile res. Se pa vprašam, koliko "koristi" naredimo svoji koži, na katero vnašamo vso to kemijo? Je res vse 100% naravno, kot mnogi trdijo? Hmmmm, če bi bilo res, potem kreme ne bi bile tako dolgo obstojne, saj se zelenjava in sadje v hladilniku kaj hitro pokvarita. Kaj menite, nas res poneumljajo in zavajajo z lažnimi obljubami, vse za dober biznis? Me pa v upanju za boljšim in lepšim telesom zapravimo ogromno denarja in si pri tem mogoče naredimo več škode kot koristi... No, bomo videle čez nekaj let... Čemu ste nasedle? Kremi, ki vam je v 45-ih minutah zmanjšala obseg za kar 4 cm? Jaz sem si v srednji šoli kupila ene kapsule (drage ko ) proti celulitu. Pa še peklo je in koža pordela, ko sem to nanašala, pomagalo pa nič. Aja, pa tablete za hujšanje... Kaj pa ve?