|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko punčk z imenom Zala
20.5.2005 0:40:32   
ksenija.
Zadnje časa sem zasledila ful punčk z imenom Zala. Zanima me koliko jih je tukaj na RR?
Moja Zala je rojena 2.10. 2004. Naisti dan je rojena tudi Zala od Alekse10 iz Celja (smo se že spoznali).
Danes sem odkrila, da je tudi Princeska Zala skoraj isto stara kot naša.
Še je več Zal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.5.2005 7:42:49   
Čiračara
Še ni, ampak bo Zala:bravo:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2005 7:44:52   
karinka
Naša Zala je rojena 06.12.2000 :bravo:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2005 9:15:39   
puncica
Tele Zale so v mojem seznamu::bravo:
06. 12. 2000 ZALA (ZALA)
02. 04. 2003 ZALA (Mima)
13. 02. 2004 ZALA (@dasa@)
15. 05. 2004 ZALA (Aja)
02. 06. 2004 ZALA (mala Zala)
20. 09. 2004 ZALA (princeska Zala)
02. 10. 2004 ZALA (ksenja.)
28. 10. 2004 ZALA (Junona)
10. 12. 2004 ZALA (Zarja)

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2005 9:46:08   
mehurčica
Moja najboljša prijateljica je Zala(19.2.1979) in punčka od prijateljice, ki je stara mislim da 4 leta.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2005 10:07:26   
mala Zala
Iz mojega nicka je razvidno, da mamo pri nas tudi malo razgrajačko s tem imenom:love:.

Zame najlepše ime, zdi se mi, da ji ne bi nobeno drugo tako pristajalo. Pa še čisto sama sva prišla do njega (brez "pomoči" drugih). Če bomo še imeli, bo punčka Katarina (krajše Trina) ali pa Vesna. Tako mislim zdaj, kaj mi bo pa takrat všeč, če bo treba, bomo pa videli.Všeč so mi slovenska imena.

LP!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2005 8:55:53   
princeska Zala
Ja res je veliko Zal.:love: Kaj češ so pač vse tako zale da jim drugače že nismo mogli dat imena!;):bravo:

lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2005 23:07:36   
ksenija.
JA res je dosti punčk z imenom Zala. Je bila zadnjič taka finta v trgovini, ko je ena punčka priletela k naši Zali, ki je bila v vozičku. Potem pa prileti njena mamica in ji reče: Zala to pa ne smeš. Smo se kar smejali, ko sem povedala, da imamo mi tudi Zalo!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.