patrino
|
Aleš, skozi tole branje, se meni tale vajin sex zdi eno garanje. Mogoče sta preveč ciljno naravnana. Nekako se mi zdi, da bi vse naredila, da bi oba prišla do vrhunca in potem se trudita in trudita...in še enkrat trudita...Med tem časom si ti zgaran , njo pa , kot praviš večkrat sredi vse skupaj mine. Meni je to normalno. Nekako se mi zdi, da bi mene tudi. Ona je nesrečna , ker ne pride do tistega, kar se ji zdi bistvo , ti najverjetneje, ker se moraš tako dolgo časa zadrževati. Nisem nek seksolog, vendar v mojem svetu to ni to. Kaj če bi se vidva malo nehala obremenjevati s tem, da mora ona vedno doživeti vrhunec. Kaj ko bi uživala veliko bolj že med samo potjo do tistega cilja. Ki naj bi bil le češnja na vrhu sadne kupe in ne bistvo vsega skupaj. Mislim, da se vsakemu obremenjenemu človeku naredi kdaj, da mu misli sredi " akcije " kdaj odplavajo malo stran. Vendar je to verjetno bolj slučaj kot previlo. Če je akcija polna strasti, želje in hormonskega kaosa, potem ni panike, da bi koncentracija kam pobegnila. Če je pa vse skupaj bolj razvlečeno, po možnosti z bolj kot ne enostransko akcijo...potem pa ni hudič, da ne bi tu in tam vmes pomislila n ato, kaj bom drugi dan kuhala ali kakšen biznis bom sklenila v službi. Na tak način, tudi jaz ne bi prišla do češnjice Ja, Aleš, običajno doživim orgazem prej...ne rečem, da kdaj nisem ostala na suhem, vendar kot sem že rekla, je bilo to ponavadi, ker sem bila preobremenjena oz. preutrujena. Bolj izjema kot pravilo. Ne mi zameriti, če pišem bolj humorno...tako mi je lažje . Imam pa sama tudi kolegico, ki ima dva otročka in je v zvezi že 20 let, pa s svojim partnerjem še nikoli ni doživela orgazma. Tako , da vem, da so poti do tega različne . Kakor koli obrneš, tudi to znajo biti kar krepke preizkušnje v zakonu.
< Sporočilo je popravil patrino -- 29.8.2013 18:02:16 >