|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko pojejo
15.2.2009 19:38:14   
Nea_teja_
vaši otroci stari približno 4 leta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko pojejo
15.2.2009 19:43:36   
nanč
Kakor kdaj,včasih cel dan skoraj nič,vmes pa bi bomboneuser posted image ,včasih pa nima podnauser posted image .V vrtcu je pohvaljena,da poje vse,in je vse(zelje,ričet,solato...)doma pa je druga pesem.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2009 19:48:56   
diva 4
Hči je 5 let in pol, je večkrat po malo.Je vse. Sin ima 3 leta in pol, pa je tudi večkrat in veliko.Najraje meso, od zelenjave samo zeleno solato, sadje pa vse po vrsti.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2009 19:53:45   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Kakor kdaj,včasih cel dan skoraj nič,vmes pa bi bomboneuser posted image ,včasih pa nima podnauser posted image .V vrtcu je pohvaljena,da poje vse,in je vse(zelje,ričet,solato...)doma pa je druga pesem.

se podpišem. posebej, če bi se dalo živeti iz zelenjave, posebej vložene bi naša žrla samo to.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2009 20:18:36   
TIA22
No, moj bo aprila star 6 pa hmmm...saj nevem kak bi napisal...je JETI za svoja leta...je velik 130 cm in ima 32kg, kar pomeni da poje za enega male gujdeka...danes npr je pojedel poln krožnik palačink v juhi-mora biti gostooo-pa 2 veliki zajemalki riža in 2 pohana zrezka-kar velika, pa 2žlici solate in kozarec soka za na konec....čez 1 uro pa cca 5 cm kos rolade...no hmmm....če skuham takšno kosilo-po njegovem naročilu nima podna, medtem ko pa je kaj takega da mali princ ne je pa nebo jedel....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 14:20:28   
puncica
ogromno pesmic pozna, celo rodovnik vina od unga primorca zna CELGA na pamet, da ne govorm da mi zadnje dni poje zdravljico user posted image hja majo pač državljansko vzgojo v vrtc.

Ati je kupil knjigico 300 narodnih uno malo, da lahko vsak dan novo pesmico zapoje zvečer (melodija je še šla besedlo je blo pa v k****) , ker starih noče več poslušat.

OMB še enkrat se je pokazalo da ne znam brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No jé VSE in toliko da je sita.

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.2.2009 14:22:12 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 14:30:42   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

....za enega male gujdeka...danes npr je pojedel poln krožnik palačink v juhi-mora biti gostooo-pa 2 veliki zajemalki riža in 2 pohana zrezka-kar velika, pa 2žlici solate in kozarec soka za na konec....čez 1 uro pa cca 5 cm kos rolade...no hmmm....če skuham takšno kosilo-po njegovem naročilu nima podna, medtem ko pa je kaj takega da mali princ ne je pa nebo jedel....user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm....moj mož (ki je včasih tudi kot en mali otrok) je velik 180 cm in ima 80 kilogramov pa pri enem kosilu poje toliko, (oziroma enega pohanca manj) kot tvoj 6- letnik...Uf, no sej se me ne tiče, le mene bi skrbelo, da ne bi bil za svoja leta otrok predebel..
Po drugi strani bi pa prav z veseljem videla, da bi naša 3 letnica kdaj imela tak apetit. V vrtcu sicer poje vse in je vse, ko pa pride domov, pa dostikrat noče jesti ničesar več. user posted image

Sej ne veš kaj je bolje, da jedo kot pujseki ali da jedo kot ptički...user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2009 14:31:36   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

ogromno pesmic pozna, celo rodovnik vina od unga primorca zna CELGA na pamet, da ne govorm da mi zadnje dni poje zdravljico user posted image hja majo pač državljansko vzgojo v vrtc.

Ati je kupil knjigico 300 narodnih uno malo, da lahko vsak dan novo pesmico zapoje zvečer (melodija je še šla besedlo je blo pa v k****) , ker starih noče več poslušat.

user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2009 15:30:13   
Zamima
user posted image kak sem glupa, sem razumela koliko pojejo  lalalalalalala pojejo, ne papcajo user posted image  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2009 17:59:06   
Anonimen
Zamima jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2009 18:47:32   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image kak sem glupa, sem razumela koliko pojejo  lalalalalalala pojejo, ne papcajo user posted image  user posted image

enako user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2009 10:56:17   
puncica
ja no kot vidim nisem edina, mi je kr odleglo, sem misla da je že z mano kej narobe user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2009 12:04:53   
diva 4
Puncica ej, jaz sem se pa ob tvojem postu zdaj skoraj polulala.   user posted image  user posted image  user posted image  hvala in še enkrat hvala , da si me nasmejala, saj mi ni glih do smeha. Pogrešam našo Ančko , ki uživa na zimovanju.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2009 18:09:21   
Anonimen

Poje bolj malo, Nina je tista v timu, ki je prva pri pesmicah user posted image . Pravi samo Nina, pivaj. Bo prej dirigentka kot pevka.

Poje pa kakor kdaj, odvisno koliko je lacna. Opisat ti pa ne znam, ker ne merim in ne stejem.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2009 19:00:32   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

....za enega male gujdeka...danes npr je pojedel poln krožnik palačink v juhi-mora biti gostooo-pa 2 veliki zajemalki riža in 2 pohana zrezka-kar velika, pa 2žlici solate in kozarec soka za na konec....čez 1 uro pa cca 5 cm kos rolade...no hmmm....če skuham takšno kosilo-po njegovem naročilu nima podna, medtem ko pa je kaj takega da mali princ ne je pa nebo jedel....user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm....moj mož (ki je včasih tudi kot en mali otrok) je velik 180 cm in ima 80 kilogramov pa pri enem kosilu poje toliko, (oziroma enega pohanca manj) kot tvoj 6- letnik...Uf, no sej se me ne tiče, le mene bi skrbelo, da ne bi bil za svoja leta otrok predebel..Ko bi vsaj ga bilo kaj skupaj, pa so ga same kosti in sem vedno kregana -kao da ga stradamuser posted image
Po drugi strani bi pa prav z veseljem videla, da bi naša 3 letnica kdaj imela tak apetit. V vrtcu sicer poje vse in je vse, ko pa pride domov, pa dostikrat noče jesti ničesar več. user posted image

Sej ne veš kaj je bolje, da jedo kot pujseki ali da jedo kot ptički...user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?