ronja
|
Imava xaro picasso disel (to je enoprostorec) in sva ga ravno zadnjič registrirala - zavarovanje je bilo manj kot 220 €, mislim, da malo čez 200€, s tem, da imava zavarovanega šoferja in vse potnike in asistenco na cesti (kaska ali česa drugega pa ne). NIsem pa v zadnjih 14ih letih naredila nobene nesreče in imava popust na mlado družino, ker imava mala otroka. Sva (oz. sem) pa pri Triglavu. Predno se mi je izteklo zavarovanje, so me gnjavili iz Addriatika, da ker sem njihova zavarovanka (dodatno zdravstveno), imam posebne ugodnosti itd... in da bi mi oni predstavili svoj izračun. Ok, najprej tipa ni bilo na dan, ko smo bili zmenjeni. Potem, ko je prišel, se je sicer opravičil in je bil čisto ok, samo zavarovanje je bilo pa še vedno dražje. POtem so dali še popust na družino, pa je še vedno prišlo več! Prišlo bi naju najbolj osnovno 227€, brez zavarovanja potnikov in brez asistence... Zdaj razmišljam, da bi si še dodatno zdravstveno zavarovanje prepisala na Triglav, ker je očitno cenejši, z obojim pri istem bi pa verjetno tudi kaj prihranila. Pa še s Triglavom imam dobre izkušnje (ko so se ljudje zaletavali vame in ko sem se jaz enkrat zaletela - prvo leto, hehe, samo pleh, nič hudega:) so bili vedno fer, prijazni in so plačali, kar je bilo treba). Pri Sloveniki, ki je zdaj skup z Adriatikom imam pa slabe izkušnje, ker mi niso izplačali tega, kar bi mi pripadalo, ko sem bila nezgodno zavarovana (je bilo obvezno na faksu, brez tega se nisi mogel vpisat, si moral prinest plačano položnico) in sem imela zlomljeno stegnjenico in bila pol leta na berglah. S tem, kar sem dobila, sem glih komi pokrila rešilca iz Rijeke do Lj... Tako da - razmišljam, da bi vse skup prepisala na Triglav, samo financ minister mora mal preverit, če se to splača.