|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko plačujete za privat varstvo?
28.5.2010 11:03:28   
čili
Je v ceno všteta prehrana ,plenice ? Nimam predstave kolk pride ... Kaj v primeru če otrok zboli in ga ni v varstvo nekaj dni ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko plačujete za privat varstvo?
28.5.2010 11:08:13   
Eva19
jst sem zdele iskala varstvo za našo malo...cene so se gibale od 200 naprej. tud do 400 sm nekje pršla. no na konc sem na srečo ujela nekje za 185 €. plenice nosiš sam, če ga kak dan ni, se odšteje neki €. ampak ne prov velik, če pa vnaprej poveš da je neki časa ne bo...pa pač normalno cena znaša tok manj. 

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2010 11:09:24   
pomar*ANČA*
mi plačujemo 185 eur, pleničke in robčki so naši, če pa manjka pa odšejejo 2 eur na dan. cene privat varstev v naši okolici so od 300 e naprej.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2010 11:12:46   
sazi
Vsaka varuška ima svoj sistem. Ko smo mi sina imeli v varstvu, smo plačevali cca 300 EUR. Plenice smo prinesli samo, ostalo je vse dobil tam. Smo pa vsak mesec plačali polno ceno, kar mi je bilo nekako logično, saj varuška živi od tistega denarja - tudi v vrtcu varuške dobijo plačo ne glede na to, koliko otrok je v varstvu - četudi vsi zbolijo in ni nobenega.
Morda bi le za hrano lahko kaj odbili (kot v vrtcu, ampak je to tako malo, da je skoraj BV).

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2010 11:51:20   
mini86
ok verjetno je odvisno za katero okolje sprašuješ..ker še nisem slišala da bi v lj plačevali 185 ali pa 200€..če tukaj plačaš 300€ si lahko že zeeeelo vesel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2010 11:57:19   
ronja
Mi imamo vrtec, soseda pa plačuje 400E - v Ljubjlani, pri dveh je bila ista cena (je vmes zamenjala). Ena kolegica pa pride skoz precej ceneje, ne spomnim se točno cifre, vendar med 200 in 300E, vendar ji čuva samo 6 ur in ne 8.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2010 12:02:11   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ok verjetno je odvisno za katero okolje sprašuješ..ker še nisem slišala da bi v lj plačevali 185 ali pa 200€..če tukaj plačaš 300€ si lahko že zeeeelo vesel

Ja predvsem Ljubljana in okolica me zanima . hvala 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2010 12:02:26   
mini86
ja sj v lj so cene od 400€ naprej..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2010 12:04:19   
mini86
300€ ma mislim da smo vrtec od društva sonček..samo notr pridet je pa tud hudič..no samo vem da dva sta letos za zihr dobila vrtec in iz septembrom odpovejo..

drugje pa žal kokr sem že povedala od 400-600€

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2010 22:34:04   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Ja predvsem Ljubljana in okolica me zanima . hvala 

sem pa pisala za mengeš...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!