Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 11:08:13
|
|
|
|
Eva19
|
jst sem zdele iskala varstvo za našo malo...cene so se gibale od 200 naprej. tud do 400 sm nekje pršla. no na konc sem na srečo ujela nekje za 185 €. plenice nosiš sam, če ga kak dan ni, se odšteje neki €. ampak ne prov velik, če pa vnaprej poveš da je neki časa ne bo...pa pač normalno cena znaša tok manj.
|
|
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 11:09:24
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mi plačujemo 185 eur, pleničke in robčki so naši, če pa manjka pa odšejejo 2 eur na dan. cene privat varstev v naši okolici so od 300 e naprej.
|
|
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 11:12:46
|
|
|
|
sazi
|
Vsaka varuška ima svoj sistem. Ko smo mi sina imeli v varstvu, smo plačevali cca 300 EUR. Plenice smo prinesli samo, ostalo je vse dobil tam. Smo pa vsak mesec plačali polno ceno, kar mi je bilo nekako logično, saj varuška živi od tistega denarja - tudi v vrtcu varuške dobijo plačo ne glede na to, koliko otrok je v varstvu - četudi vsi zbolijo in ni nobenega. Morda bi le za hrano lahko kaj odbili (kot v vrtcu, ampak je to tako malo, da je skoraj BV).
|
|
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 11:51:20
|
|
|
|
mini86
|
ok verjetno je odvisno za katero okolje sprašuješ..ker še nisem slišala da bi v lj plačevali 185 ali pa 200€..če tukaj plačaš 300€ si lahko že zeeeelo vesel
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 11:57:19
|
|
|
|
ronja
|
Mi imamo vrtec, soseda pa plačuje 400E - v Ljubjlani, pri dveh je bila ista cena (je vmes zamenjala). Ena kolegica pa pride skoz precej ceneje, ne spomnim se točno cifre, vendar med 200 in 300E, vendar ji čuva samo 6 ur in ne 8.
|
|
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 12:02:11
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ok verjetno je odvisno za katero okolje sprašuješ..ker še nisem slišala da bi v lj plačevali 185 ali pa 200€..če tukaj plačaš 300€ si lahko že zeeeelo vesel Ja predvsem Ljubljana in okolica me zanima . hvala
|
|
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 12:02:26
|
|
|
|
mini86
|
ja sj v lj so cene od 400€ naprej..
|
|
RE: Koliko plačujete za privat varstvo? 28.5.2010 12:04:19
|
|
|
|
mini86
|
300€ ma mislim da smo vrtec od društva sonček..samo notr pridet je pa tud hudič..no samo vem da dva sta letos za zihr dobila vrtec in iz septembrom odpovejo.. drugje pa žal kokr sem že povedala od 400-600€
|
| Stran: [1] |
spanje celo nočnataly33kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?pri 2 mesecih (
44%)
pri 3 mesecih (
11%)
pri 4 mesecih (
6%)
pri 5 mesecih (
6%)
pri 6 mesecih (
8%)
pri 7 mesecih (
26%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!