|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko odšteti..
15.4.2007 13:23:58   
Strawberrie Cherrie
za otroška sončna očala?
Malemu sem danes poizkusila gor sončna očala in se mu je kar smejalo, se pravi, da sklepam, da so mu všeč. sedaj pa bi mu ene nabavila - sicer so malo večje, ampak mu lepo sedejo in bi jih ziher lahko nosil tja do 1leta če ne še dlje. cena pa je 25€ (FireFly). Meni se zdi OK cena, pa mi tudi ni pretirano, če bi se slučajno zlomila ali zgubila, enih par mamic, ki sem pa danes govorila z njimi, pa se zdi to vstran vržen denar, da tako majhen otrok ne potrebuje sončnih očal? Jaz se s tem sicer ne strinjam, ker verjamem, da je vsakomur veliko prijetneje gledat, če se mu ne blešči , sedaj se pa sprašujem, če res ni mogoče malo pretirana cena, če dobim otroška očala enake znamke + tudi z zaščitnim fakotrjem za 14€? Je pa res da niso tako frajerske in lepe, pa še pašejo mu ne toliko????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko odšteti..
15.4.2007 13:33:28   
Anonimen
Če se tebi ne zdi pretirana cena, potem že ni. No, meni se to ne zdi ne vem kako veliko denarja za sončna očala, samo se pa na cene ne spoznam, to je pa tud res. Raje pa daj malo več, da bojo res kvalitetna, kot pa šparat na tem.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2007 13:38:34   
Strawberrie Cherrie
Jah, kar sem jaz danes gledala v mestni optiki in intersportu, vceraj pa v Arielu, se cene otroških očal (pa ne tiste plastik fantastik) gibljejo od 15€ - 35€
35€ mi je res malo pretirano.....pa še nobena posebaj lepa nisem našla.

Ne morem se odločiti, ali bi šla jutri ponje ali ne.
Imam jih pa na stran dane, da prespim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2007 13:51:56   
Anonimen
Raje vprašak koliko otrok, ki so recimo zdaj stari od recimo treh lt naprej, dejansko nosi sončna očala.

Moj ne. Čeprav sem jih tudi že kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2007 13:53:56   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Raje vprašak koliko otrok, ki so recimo zdaj stari od recimo treh lt naprej, dejansko nosi sončna očala.

Moj ne. Čeprav sem jih tudi že kupila.

No to je tudi res, če jih mali ne bo hotel nositi, bo vstran vržen denar, pa če bo to 15€ ali več!

Ampak danes se je tako smejal s tistimi očali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2007 14:14:14   
Anonimen
Midva sva ene plastik fantastik nabavila v BC, sicer piše da so z UV filtrom (btw, kako lahko zaupaš, verjameš, da je to res?), nimam pojma, koliko so koštale, ker je od tega že eno leto, ampak jih tamala noče nosit. Pa je nisem nič silila. Moram zdaj eno šilt kapo nabavit, ki ima tisti podaljšek zadaj, da še vrat pokrije. Bo boljše, pa bo cel obrazek bolj kot ne v senčki in še vrat.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2007 14:24:34   
Strawberrie Cherrie
Tašonka, mi smo takšno šilt kapo s podaljškom dobili v adidas outletu za 3€
Smešno poceni, pa ful je fajna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2007 18:18:55   
Anonimen
Kje pa je Adidasov outlet? Ker 3€ res ni drago, pa še Adidas pomeni tudi kvaliteto. Mende. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2007 18:29:31   
Anonimen
No, meni pa se zdi pretirana cena za soncna ocala za dojencka user posted image  Se jaz za svoje nisem dala toliko, pa so cisto ok! (DM, 10€).

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2007 19:28:23   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Kje pa je Adidasov outlet? Ker 3€ res ni drago, pa še Adidas pomeni tudi kvaliteto. Mende. user posted image

V celovcu user posted image

Grem v sredo v Celovec in če me mi poveš velikost kapice ti jo kupim in pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2007 19:28:51   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

No, meni pa se zdi pretirana cena za soncna ocala za dojencka user posted image  Se jaz za svoje nisem dala toliko, pa so cisto ok! (DM, 10€).

LP, Ribica

Zgleda imaš zelo rada svoje oči user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2007 19:40:39   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Ampak danes se je tako smejal s tistimi očali user posted image user posted image user posted image

Kako se bo šele smejal, ko jih bo zagrabil, potegnil ročke narazen in jih zlomiluser posted image . Naš tavečji ima ene brezvezne, ki se mu blazno dopadejo, dokler se doma gleda v špegu. Ko bi jih bilo treba dati gor (recimo za na kolo), je pa NE. S tremi klicaji. Tamali (9 mesecev) ima pa sončna očala (moja, moževa, bratova) samo za metati, lizati, žvečiti in za krčevite poskuse dekonstrukcije.

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2007 19:41:38   
Strawberrie Cherrie
No, zgleda, da jih bom kupila. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2007 19:44:13   
Jančika_

LP, Ribica

V moževi bivši službi so pri uri fizike delali poskus - kako kvalitetna je UV zaščita pri sončnih očalih. Imeli so očala taka napol za đabe, pa do 50 starih jurjev. Razlika med najboljšimi in najslabšimi je bila 5%, torej zanemarljiva.

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2007 19:46:40   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

LP, Ribica

V moževi bivši službi so pri uri fizike delali poskus - kako kvalitetna je UV zaščita pri sončnih očalih. Imeli so očala taka napol za đabe, pa do 50 starih jurjev. Razlika med najboljšimi in najslabšimi je bila 5%, torej zanemarljiva.

No ja, ampak kvaliteta samih očal in okvirjev, pa recimo dizajn -- kaj pa če dam veliko na to?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2007 19:52:01   
Primoza

Julbo – SPOT user posted image
Otroška očala v dveh velikostih za starost od 2 – 10 let.
Stekla: Sx4
Cena: 5.490 SIT / 22,91 €
Cena: 5.990 SIT / 25,00 €

user posted image JULBO - Looping
Otroška športna očala s stekli Spectron x6 za močno sonce. Očala oblikovana tako da se prilegajo različnim oblikam obraza-očala se lahko obrnejo. Upogljive ušesne ročke. Nastavljiv trak za očala.
Cena: 5.990 SIT / 25,00 €

Toliko je cena nekih normalnih kakovostnih otroški sončnih očal.

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2007 19:53:15   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem gledala enake kot so tiste spodnje s trakcem, so pa metalno rumene barve in pa FireFlyeve.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2007 20:00:18   
Špacka

No ja, ampak kvaliteta samih očal in okvirjev, pa recimo dizajn -- kaj pa če dam veliko na to?

Potem pa kupi in ne sprašuj, jaz bi! user posted image  Samo tamala pa ne bi, oz. zdaj sem ji kupila ene poceni, ker jo moti sonce, ko se pelje v avtu, tako da zdaj ima test sončnih očal.

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2007 20:02:33   
Jančika_

Jaaaa, to pa pol ni ljubezen do oči, ampak do dizajna, neuser posted image .  Se strinjam, da je lahko razlika v izdelavi velika - ampak ej, lani mi je Vasja zlomil tri komade sončnih očal. Če bi dala za vsake 100€, bi se požrla in še njega zraven. Pa niso kar tako ležala naokoli - jih je prav iskal in našeluser posted image . Moj brat je predlani izgubil očala, vredna 200€. Še danes trpiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2007 20:03:36   
Primoza
No mi imamo gornje, ker smo jih kupili za hribe. jih pa relativno malo nosi, le v res močnem soncu, ko sam vidi, da je bolje z očali.

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2007 20:40:06   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

------------------------
Bi bila tako prijazna in mi napisala pot do tega outleta in sicer gremo do Celovca po stari cesti in pridemo v Celovec tam, kjer je Metro (iz smeri Pischeldorf). Če ti je pa lažje mogoče, kako priti do tja iz City Arkaden centra?
Enkrat sem že iskala, pa nisem našla.
Najlepša hvala user posted image !

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2007 20:48:28   
Anonimen

Grem v sredo v Celovec in če me mi poveš velikost kapice ti jo kupim in pošljem.

Sem ji šla merit glavico, kolikor mi je sploh pustila, in ima tam nekje 48 cm obsega. Stara je pa 15 mesecev. Ne vem, kako imajo označene velikosti. Cotke nosi pa 80 zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 22
16.4.2007 7:15:59   
NinKa
Mož je sinu (3 leta pa nekaj) ravno te, kaj piše Primoža Julbo, sam niso te ko so prpopane zraven, ampak ene plave , pa še trak pa škatlica, pa je blo tam nekje okoli 45 €. Ma je kar dost, ampak boljš to kot pa lastik fantastik. Kupil pa jih je v Iglu sportu. 

Koliko jih rad nosi? No ja, relativno, prejšnji vikend ko smo se sankali na Pohorju so še kako prav prišle, ker se je ful bleščalo. Drugače pa jih ima sam če gremo skupaj na sprehod, pa imava mi2 z možem oba svoje, pol pač hoče jih tut imeti svoje.

Ko je pa ena napisala, da se zlomijo...ta model ni glih lahko zlomit. Ampak mislim, da do 3 leta otroci ne rabijo očal, naš je tut nosil kapce s šiltom in ga sonce ni nič kaj motilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?