|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko obrokov na dan?
24.2.2005 9:02:22   
tia&silvija
Pozdrav vsem!

Zanima me koliko obrokov na dan pojedo vaši angelčki stari okoli 4 mesecev. Zanima me količinsko in kako časovno obroke razporedite čez dan!

Mi smo jedli 4 x po 150ml na dan in sicer ob 8., 12. 15. in 19. uri.

Sedaj pa smo prešaltali na 5 x 120ml in sicer ob 8., 11., 14., 16:30 in 19. uri.

Stari smo 3 mesece in 25 dni. Kar se pa kilaže tiče je pa bolj na zgornji meji kot spodnji (pri 3 mesecih smo imeli 6400g in 63 cm).

Hvala za odgovore!

LP, Silvija&Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko obrokov na dan?
24.2.2005 10:34:53   
kaja11
Midva se dojiva tako, da količinsko ne vem.... dojiva se pa na 2 - 2.5 uri.... tudi po urah nimava čisto določeno... odvisno kdaj se zjutraj prvič doji. Sva pa res na zg.meji.... na zadnjem pregledu pri 3.5m... 63cm in 6900g.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko obrokov na dan?
24.2.2005 14:47:26   
Nia30
Mi smo stari 3 mesece in jemo ob 8., 12., 16. in 20. uri, prej smo jedli pa še ponoči ob 2. Pojemo pa čist različno - včasih samo 100, pol spet 150, pa 130.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko obrokov na dan?
24.2.2005 20:08:20   
mroz
Pediatri svetujejo 5x čez dan, ker bi naj to pomenilo 'zdravo navado za vse življenje':

zajtrk
malica
kosilo
malica
večerja

Žal sama nimam niti približno tako razporejenih obrokov (zase), ampak je pa verjetno pametno. Tudi v vrtcih in šolah (osnovnih) se poskušajo držati toliko obrokov na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko obrokov na dan?
24.2.2005 20:34:06   
Natas@
Mi smo stari 4,5 mesece in jemo porcije čez dan 150 ml, pred spanjem pa okoli 180. Jemo pa približno na 4 ure čez dan in 1x ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?