katerina
|
vesnika, kot si lahko že videla iz teme, ki sem jo jaz odprla, je naš fantič 'vaše' starosti in tudi kaka, da je veselje. 5-6x na dan, različne količine, barve, gostote.... (hehe, tudi različnega vonja...) je zgleda kar normalno tako. se morajo prebavila prilagoditi na novo prehrano, nove količine... zadnje čase ga previjam tako pogosto, kot sem ga prve tedne, hihi! pa da ti napišem še naš jedilnik: zjutraj dojenje dopoldne sadje kosilo zelenjava, včasih mal meska zraven (mal dojenja za povrh) malica mlečni izdelki (in spet mal dojenja za povrh) zvečer mlečno žitna kašica pred spanjem dojenje dojenje je dejansko kot samostojen obrok samo še zjutraj, vse ostalo je bolj crkljanje oz kljub vsemu zaenkrat še nekaj nujnega. če zamudim in mu dam gh, ko je že preveč lačen, potem se samo dojiva, ker v tem primeru noče nič na žlico. količine gh je po novem zelo povečal, poje nekako 200 ml (cca, on bi ponavadi hotel več, pa mu zaenkrat raje ne dam, naj raje postopoma povečuje). sem pa zadnje dni omejila mlečne izdelke, sploh jogurt, da bi videla, če ima po njem rdečo rito in je očitno to res, zato bom z jogurtom nekaj časa bolj previdna (je že kar hitro na začetku pojedel tavelik 180 gr lonček navadnega jogurta, jao...)
|