|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko obiskov imate čez vikend v bajti?
1.9.2007 10:09:29   
Anonimen
No s tem da nas med tednom res večina skor ni doma. Pogosto se družina zbere v poznih pop. urah. Komaj čakaš vikenda, za sprostitev in seveda te ena miljarda opravkov čaka v bajti in zunaj bajte. 

Seveda imaš rad družbo a, to zraven potegne tudi kup opravkov oz. ti preostane tisto kar med tednom nisi uspel ravn za vikend. 

Kako si dozirate obiske kako pogosto hrepenite po družbi? Malo miru tudi paše, kajne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti?
1.9.2007 10:11:54   
Anonimen
Na srečo malokrat.Poleti vsake toliko,prijatelji,kar je dobrodošlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 10:18:04   
moci
tudi mi imamo malo obiskov. včasih pa jo namenoma zgodaj popihamo, tako nas pač ni in ni težav z obiskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 10:31:06   
daddy
Včasih too much, priznam .... sej paše družba, včasih pa tud paše malce miru v tej smeri  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 10:38:48   
cmokec
malo

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 10:46:49   
jade1
Obiskov imamo ravno toliko kot jih povabimo: beri 1x na 2 mesece. user posted image  Hvala bogu.
Res pa tudi mi ne hodimo dosti okoli: beri se izognemo, če se le da. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 10:55:56   
hrabra miška
Mi jih imamo pa ogromno,kar mi je bilo od začetka zelo všeč,sedaj mi pa že malo preseda,da skoz nekoga postrežujem. In obiski ko imajo vsega dovolj se vstanejo,jaz pa lahko še eno uro za njimi pospravljam.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 12:46:29   
Allia
Malo in nam tako ustreza.Gremo raje kam ven v naravo, na piknik,...ali pa doma v miru počivamo-odvisno od vremena.Nimam rada preveč obiskov, ker potem je treba še tolk bolj delat(čiščenje,...)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2007 12:56:54   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: Allia
Nimam rada preveč obiskov, ker potem je treba še tolk bolj delat(čiščenje,...)user posted image user posted image user posted image

Zakaj točno? A zato, da ne bodo govorili, kakšno imate, ali vam obiski tako umažejo?user posted image

Malo. Ker smo malo doma. Kadar pa so, smo jih pa vedno veseli. Zadnje čase pa prav nerada kam grem, ker v takih debatah vedno berem, kako so gostje oh in sploh nadlega. Ne vem no, meni niso. Vsaj taki, ki hodijo k nam na obisk ne.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2007 14:08:14   
srki
Bolj malo oz. ravno prav zame. Včasih tudi cel vikend ni nobenega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2007 14:09:34   
klepetka
kakor kdaj ,včasih več  ,včasih manj,včasih nobenega.Smo pa vsakega veseli(no ,skoraj vsakegauser posted image )

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2007 14:37:55   
žmož
Ponavadi kar dosti, tako da imamo kar pestre vikende. Je pa res, da si tudi mi zaželimo miru, ker se med tednom bolj malo vidimo in je vikend tisti, ko smo kot družina skupaj. Včasih je res odveč vsa ta gužva med vikendi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2007 14:53:00   
Miss Piggy
Včasih jih imamo tolk, da se med enim in drugim obiskom še sedežna ne ohladi, drugič spet od nikjer nikogar. Kakor kdaj. Mamo pa radi družbo, sploh, če je zraven družba še za naša dva čmrlja.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2007 14:55:21   
Bubamaraa
vez čas... če mi ne gremo kam, pridejo obiski k nam......user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2007 15:00:25   
Anonimen
Bolj malo. Zato, ker nas ni nič doma. Če se le da,s eob vikendih kam odpravimo ali pa smo cele dneve zunaj.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2007 15:34:13   
silvya
Včasih veliko, včasih pa je že kar dolgčas. Gremo pa mi, skoraj vsako nedeljo, k mojim staršem in se ponavadi tam dobimo vsi bratje, pa pol pri meni ni gužve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2007 15:37:04   
total
Kakor kdaj..včasih je lepo da smo sami in da sami kam gremo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2007 15:41:06   
Anonimen
Samo izjemoma jih imamo, pa še te samo, če so povabljeni. Sicer pa itak nimamo normalnih vikendov, ker imava oba službe, v katerih delava tudi vikende. Jaz običajno kar 3 na mesec, 2 pa ziher in si še najmanj želimo na kak frej vikend še obiske gledat doma. Raje povabimo med tednom popoldne, pa še to zelo malokrat.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2007 16:41:27   
tulip
Najraje nobenega, gremo raje kam ven in če želimo družbo se zmenimo s prijatelji za kak skupen izlet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.9.2007 17:00:16   
Anonimen
Obiski so ze prava redkost. Prjatlov druzinskih nimamo, sorodniki so dvoji, edino soseda, ce pride ...

Vcasih bi bilo pa fajn, da bi kdo prisel user posted image  Ne samo ob rosjtnih dnevih in cem podobnem.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.9.2007 17:11:54   
Naja30
Kakor kdaj, Včasih smo sami cel vikend, drugič pa (predvsem v poletnih mesecih) pa se nama že rola od obiskov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.9.2007 17:16:06   
Mala_princeska
Če mi verjamete ali ne nimamo obiskov.

Smo čudni???

No, vsi ki pridejo, pridejo v spodnji štuk k tašči. K nam pa nobeden. Pač enostavno ne pridejo oz.zelo redko. Je čedalje manj časa za k sosedom hodit oz. k sorodnikom, mi pa tudi ne hodimo drugam. Občasno ko so rojstni dnevi,...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.9.2007 18:57:51   
Tia27
Jih imamo različno,včash več,včasih manj,imamo radi družbo,rada pa imava z možem tudi, da smo kot družinica tud mal čist sami,ker nam kr paše to.Seveda kdorkoli pride je pri nas vedno dobrodošel in nam ni nikoli problem pogostit,prav z veseljem z možem to pripravljava in sva zelo zadovoljna,če kdo opazi,da sva se potrudila z pogostitvijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.9.2007 19:24:14   
mojamura
nimamo obiskov....čez vikende pa nas tako ali tako skoraj ni doma

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.9.2007 19:45:51   
caillou
Bore malouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?