Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko nas bo ta vikend lulalo? :)) 3.6.2010 9:08:22
|
|
|
|
butt3rfly
|
jst sm mela namen preverit v soboto al nedeljo, a se je danes sfižilo vse skupi z obiskom tečke. tak da pri men odpade lulanje na trake. bom mogla kr lepo lulati v školjko
|
|
|
|
RE: Koliko nas bo ta vikend lulalo? :)) 3.6.2010 9:11:40
|
|
|
|
naja17
|
Upam, da bo tko, kot si želiš... jaz že čutim, da bo .... No, evo... moj prvi odgovor na temi zanositev.... Sploh ne vem kam nej se prklopim, pa ne upam začet jokcat, pa bit pesimistična, sej sva na začetku, ker ko berem ostale, vidim, da se kr matrate.... Mene pa že zdej tko bedira in si ne upam pomislit, da se mi razvleče, al clo kej hujšega.... Aja, držim pesti za ostale ...
< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.6.2010 9:13:25 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?