|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko možnosti?
4.1.2007 19:16:57   
Anonimen
Pozdravljene!
Moj prvi dan zadnje menstruacije je 23.12.2006. S fantom sva imela na silvestrovo nezaščitene spolne odnose. Kolikšna je možnost, da sem zanosila, mislim, da ovolacije še nisem imela. Vlečljiva sluz se mi je pojavila šele včeraj.
Saj si želim otroka, sam imam še prej neke zdravstvene stvari pr sebi za porihtat.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko možnosti?
4.1.2007 19:20:11   
Anonimen
Nihče ne ve žal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 19:29:23   
PBJ
Spermiji lahko preživijo tudi 5 dni, tako da nikoli ne veš...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 20:39:55   
jooly
Spermiji lahko preživijo tudi 5 dni, tako da nikoli ne veš.

Če pa hodiš po glavi, pa tudi do 7 dni user posted image user posted image user posted image

Želim ti, kar si ti želiš.user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 20:47:33   
tosja

Spermiji lahko preživijo tudi 5 dni, tako da nikoli ne veš.

Če pa hodiš po glavi, pa tudi do 7 dni user posted image user posted image user posted image

Če pa po trepalnicah, pa tudi do deset dni!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2007 21:57:33   
pin
punce!!!  mal se ze prevec ****e!!!
Anonimna nisi napisala kako dolg imas ciklus....daj si izracunaj tvoje plodne dni po KOLEDARJU OVULACIJE ki ga najdes na naslovni strani ringaraje.

moznosti so zelo majhne v kolikor je tvoj ciklus daljsi od 25 dni..(tudi jaz sem imela menstuacijo 23.12...dolzina cikla 25-26 dni...plodni dneve pa bi naj imela od 31.12.do 05.01....

Pa ne se sekirat....moznosti za zanositev so zelo majhne...tam okoli 25%...v plodnih dneh, v kolikor si imela plodni dan ze 31.12...Mislim da si plodna ravno danes ali v prihajajocih dneh...
LP. pin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2007 22:15:34   
Anonimen
23.12. sem imela rahel rjav izcedek, prava krvavitev menstruacije je nastopila 24.12. Moj ciklus je na 25 dni. Sem pa za operacijo zvedela sele sedaj po praznikih in bi jo rada opravial pred nosečnostjo.
Bomo videli, kako bo. Vam javim.
LP

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2007 22:22:30   
pin
OJLA ANONIMNA!
MAS CIST ISTO KOT JAZ...ha ha
tak da ti lahko povem, da je bo ovulacija sele danes oziroma jutri...sicer pa...da bos sama pomirjena...daj kupi test...v kolikor nimas tam okoli17.01. menstruacije...naredi test....

PA NE SE SEKIRAT; KER POL MENSTRUACIJE NI ZARADI STRESA, .....

pa se eno bolj osebno vprasanje...na kaksno operacijo gres....ce ni prevec osebno....VSEKAKOR TI SVETUJEM, DA JIM NAJPREJ POVES, DA SI NAJBRZ NOSECA.....no ....situaciji primerno...
LP, pin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2007 22:27:24   
Anonimen
sinusi - nos, vendar še nimam točnega datuma, v roku dveh mesecev bom verjetno prišla na vrsto, pa bi rada še tolk počakala z nosečnostjo.
bova s fantom od zdaj naprej mela zaščito, čeprav sva si zadala, da jo v tem letu opustiva ( kondomi ).

Hvala in lp

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2007 7:05:05   
pin
anonimna!
verjamem, da rada najprej opravila operacijo sinusov....
v kolikor bi bila noseca (zelo zelo majhna moznost ) pa se da operacijo tudi prestaviti.
v zivljenju je pac vec stvari, ki jih bos morala prestaviti....
ampak verjamem, da bos imela operacijo sinusov.
Upam, da sem te potolazila in da si ne delas nepotrebnega stresa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?