Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 18:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ni šel nikoli z menoj na pregled, ga tudi pod razno ne bi pustila, ker se mi to pač zdi brez veze. Enkrat na ultrazvok ja, da je videl tisto čudovito malo čudo, ostalo pa ne. Ker pa so za materinsko šolo vse govorile, da bodo seveda z njimi tudi njihovi najdražji, sem bila jaz takrat toliko občutljiva, da bi se počutila neznansko nesrečno, če bi bila samo jaz sama. Zato je tja moral iti z menoj. Najbolj pa se mi je zdelo hecno, ko je bilo v čakalnici, kjer smo bile vse namešane, stare mamice in nosečnice, polno moških spremljevalcev.
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 18:26:35
|
|
|
|
Vera*
|
Moj je bil z mano povsod.Tudi na porodu.Bil je zelo vesel,da sva to doživela skupaj.:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 18:54:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, moj mož na preglede ni hodil, ker G itak ni nikoli nič povedal oz. pokazal v zvezi z otrokom. Je pa bil z menoj v materinski šoli in prav tako tudi pri porodu. lp
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:12:31
|
|
|
|
Lidy
|
Moj je bil od prvega pregleda naprej vedno zraven. Ker je sam tako hotel 9nebesa . Lidy 18t
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:22:20
|
|
|
|
BONI*
|
Tudi moj je bil z menoj na pregledu vsakič, ko je bilo kaj za videti. Sedaj pa G pregledi že lep čas niso več zanimivi, ker samo še srčka poslušamo in lego :duda: preverimo. Zato sedaj dragi zunaj počaka. Z mano je bil tudi v Šoli za starše, pa pri porodu namerava biti tudi zdraven. Se mi zdi, da so to pač lepe izkušnje za oba. Lp, Boni
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
moj tudi zaenkrat pridno hodi z mano:bravo: , enkrat edino ni uspel-je delal:kuza:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:39:19
|
|
|
|
Teni_
|
Moj je bil na pregledih, če je le uspel. Ma mogoče samo na enem ni bil. Tudi v materinski šoli je bil, ampak vsekakor ni bil edini. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:44:48
|
|
|
|
Nogavička
|
Moj mož je bil povsod z mano. L.p. Tea
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 19:58:18
|
|
|
|
nita
|
Živjo! Moj je bil z mano na THT pregledu in kasneje enkrat na pregledu pri G.. Pa enkrat bo šel v materinsko šolo - je obljubil. LP, Anita :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 20:23:52
|
|
|
|
Gina
|
Moj je sel z mano na vse UZ, samo enkrat ni mogel na CTG in potem je bil tako zalosten - je hotel vedno srcek slisat. Na tecaj pa ni mogel hoditi z mano, ker je bil zaseden, je sel na hitri tecaj. Na porodu mi je bil v veliko pomoc in tako je bil srecen. LP:sloncek:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 20:25:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moj lupček mi je rekel, da moram tud jaz odgovorit - zgleda si želi javne pohvale, ker je hodil z menoj v materinsko šolo:bravo:, no na preglede pa ne:zmeden:. Prisostoval je tudi porodu. LP
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 20:54:21
|
|
|
|
Pinja
|
Hoj, moj ni bil nikoli z mano na pregledu, G ni navdušena nad moškimi obiskovalci. Tud pregladi so taki, da sem v 2. minutah zunaj, še jst nič ne vidim. V materinsko šolo in v porodno, bo šel pa z mano :bravo: lp :sloncek:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 22:06:48
|
|
|
|
Blink1
|
Moj je šel le na en pregled...bil pa je v materinski šoli in pri porodu:bravo:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 22:08:13
|
|
|
|
sonček2*
|
Moj fant je bil z mano na vseh UZ pregledih, v materinski šoli in porodu in vesela sm, da je bilo tako:)
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 18.11.2004 22:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Po sili razmer sem hodila v materinsko šolo sama, razen 1x, da je izpolnil tistemu pogoju, da bo lahko pri porodu, tudi na gin. preglede sem hodila sama...spet po sili razmer, ampak vedno je že v ordinaciji zvonil telefon kako in kaj (sem bolj trda z telefoni in ga seveda pozabila dati na potiho) - ampak pri porodu je bil pa ZRAVEN!!! Oh ta naš tati...
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 7:29:15
|
|
|
|
Lenny
|
Na UZ je šel vedno zraven, na "navadne" preglede pa ne. Tudi v materinski šoli sva bila skupaj, ampak pri nas je bila večina parov. In potem seveda tudi poroda ni zamudil :)
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 7:44:20
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo moj tud tko k pri Lenny...je bil fullllll vesel, da je videl dojenčka kako se premika po mojem bušiju
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 7:45:53
|
|
|
|
bori
|
tudi moj kot Lenny in in Ederbeerin.
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 8:04:00
|
|
|
|
dory
|
..dvakrat je celo sel...pol pa ni blo vec casa,niti za preglede niti za kej druzga...
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 8:08:19
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
moj bi šel z veseljem pa služba ne dopušča čeprav na pregled v porodnišnico je pa vedno šel je pa zelo dobr očka lp:kuza:
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 8:18:41
|
|
|
|
Suzi*
|
Moj je bil na vseh pregledih, pa tudi moja G je bila kar vesela, da je zraven na UZ, se mu je ful posvetila in mu vse podrobno razkazala. Moj pa seveda čist blažen. :) No, pa tudi v materinsko bo šel in pri porodu bo tudi zraven. :bravo: lp, Suzi 25t2d
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 9:04:29
|
|
|
|
ronja5
|
Moj je bil zraven pri morfologiji, v materinski šoli in bo tudi pri porodu.:bravo: LP! Ronja
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 9:39:40
|
|
|
|
Naja31
|
Moj je bil zraven na NS in na UZ, ko smo se sli posneti na video kaseto. Naslednji teden imam morfologijo, ampak mislim, da ni potrebe da gre zraven. Razen ce si bo full zelel. Za materinsko pa se ne vem. Dvomim, da bo z mano hodil na vse, na tista predavanja, ki so obvezna za moske, bo pa verjetno sel. Se se ni odlocil, ce bi bil zraven pri porodu. Lp, Naja
|
|
|
|
Koliko mož/partnerjev........ 19.11.2004 9:46:56
|
|
|
|
lidia
|
V sredo smo v Domzalah imeli prvo uro Sole za starse v tem terminu, lahko recem, da skoraj ni bilo mamice, ki bi prisla sama, kar je bilo prav lepo videt. Tudi na preglede hodi kar veliko atijev zraven. Ne vem, zakaj bi mu bilo nerodno, ce je bil s tabo, nerodno ali pa stisnilo pri srcu bi lahko kvecjemu ostale mamice, ko so videle, da so same... Moj mozi gre vedno z mano, ce le ni na sluzbenem potovanju, takrat mu priskrbim slikico z UZ. Tudi v Solo za starse hodi in se mu zdi cisto fajn, tudi pri porodu namerava biti, in meni to veliko pomeni, pa se pogovarjava se lahko veliko o tem, in to je po mojem za uspesne priprave na porod in starsevstvo zelo pomembno. Ce zakljucim: ponosem bi moral biti, ker je tako razgledan in te spostuje, da je bil s tabo v soli, ne pa da mu je nerodno! To je moje mnenje, delita to radost, pa seveda tudi dvome in dvomcke pricakovanja vajinega bitjeca! Lidija :kava:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?