Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 9.1.2008 17:59:36
|
|
|
|
Naja30
|
Takrat se je še dojila in ne bi vedla točno, koliko je pojedla mleka. Cca 6-8x na dan
|
|
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 9.1.2008 19:27:19
|
|
|
|
biga
|
Moje otrok je star 7,5 mesecev in poje toliko mleka dnevno, kot je pri tej starosti priporočljivo: od 500 do 600 ml oziroma tri flaške dnevno po približno 210 ml, mu pa velikokrat vmešam mleko tudi v zelenjavno kašico. Mlečnih izdelkov mu zaradi alergije še ne dajem.
|
|
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 9.1.2008 19:56:18
|
|
|
|
taška30
|
Ravno tole vprašanje mi je šlo danes po glavi. Naša se namreč doji le še zjutraj in zvečer, umetnega mleka pa ne mara, torej jaz upam da z dvema dojenjema in 1-2 mlečnima obrokoma dobi dosti mleka na dan. A kdo ve koliko približno znese eno dojenje? Je 200ml? Tako, približno.
|
|
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 10.1.2008 11:20:23
|
|
|
|
kristinaj
|
naša je pri 8m imela že polne obroke gh, tako da sem ji dajala aptamil2 samo zjutraj ko je vstala in zvečer pred spanjem.. po 210ml.
|
|
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 13.1.2008 11:58:41
|
|
|
|
jaša2
|
moja je stara 8M in dobi flašo zjutraj in zvečer, spije pa 210ml.
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 13.1.2008 14:35:39
|
|
|
|
Lantea
|
moja hčerka je stara 7m in pol. v zadnjih dneh ne želi več zizat ne zvečer in ne popoldne. samo še zjutraj okrog šeste ure. ker se dojiva, ne vem koliko mleka pri tem sploh dobi, ker hitro zaključi. dobi pa še vsaj zvečer en mlečni obrok, ampak to je mlečna kašica na približno 1dcl vode, ker pač več ne poje. glede na to, koliko bi mogla mleka spiti pri tej starosti, verjetno to ni dovolj. sicer se z vsem tem ne obremenjujem preveč, pa me vseeno zanima vaše mnenje.
|
|
|
|
RE: Koliko mleka pri 8 mesecih 13.1.2008 22:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Se še vedno dojimo, pri osmih pa je zizala ene petkrat na dan, pa ponoči še tud kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?