Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko mleka še rabi 9-mesečnik? 22.7.2007 16:31:53
|
|
|
|
Maxica
|
Jedilnik našega 9 mesečnika zgleda nekako takole- zjutraj dobi ali jogurt s kruhom ali skuto s sadjem, potem je kosilo, vmes kakšna breskev ali kakšen majhen prigrizek, nato je sadna malica, sedaj uvajava še večerjo v obliki rižolina ali kaj podobnega. Doji se samo še ponoči, če se zbudi, sicer se pa kr nekak ne zna več (se začne kar daviti ), zato si pumpam mleko in mu ga dajam po flaški, recimo da ga dobi cca.300ml čez cel dan. Zdaj me pa zanima, koliko mleka pa pravzaprav še mora dobiti 9 mesečnik, če ima dva obroka mlečna? Ima smisel še, da si črpam mleko? S prvim sinom sva se dojila 23 mesecev, pa se mi ni bilo treba ubadati s tem, tako da sploh ne vem, kako je s tem.
|
|
RE: Koliko mleka še rabi 9-mesečnik? 22.7.2007 16:43:05
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Saj imata kar ok prehrano, sem pa jaz mnenja, da je vseeno tvoje mleko še vedno boljše kot pa 'umetno'. Jaz te sreče nimam niti v drugo. In če ti ga je,..zakaj ne!? Odločitev je seveda tvoja, ampak jaz mislim, da mu ga dajaj dokler ga sploh hoče in ga imaš. Lp, L
|
|
|
|
RE: Koliko mleka še rabi 9-mesečnik? 22.7.2007 21:05:27
|
|
|
|
Naja30
|
Se strinjam s predhodnico
|
|
|
|
RE: Koliko mleka še rabi 9-mesečnik? 22.7.2007 21:08:06
|
|
|
|
noe
|
A 9 mesecev je že star?? Noro, kako čas beži. se tudi jaz strinjam predhodnicama, lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?