|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko mleka še rabi 9-mesečnik?
22.7.2007 16:31:53   
Maxica
Jedilnik našega 9 mesečnika zgleda nekako takole-
zjutraj dobi ali jogurt s kruhom ali skuto s sadjem, potem je kosilo, vmes kakšna breskev ali kakšen majhen prigrizek, nato je sadna malica, sedaj uvajava še večerjo v obliki rižolina ali kaj podobnega. Doji se samo še ponoči, če se zbudi, sicer se pa kr nekak ne zna več (se začne kar davitiuser posted image ), zato si pumpam mleko in mu ga dajam po flaški, recimo da ga dobi cca.300ml čez cel dan.
Zdaj me pa zanima, koliko mleka pa pravzaprav še mora dobiti 9 mesečnik, če ima dva obroka mlečna? Ima smisel še, da si črpam mleko?user posted image
S prvim sinom sva se dojila 23 mesecev, pa se mi ni bilo treba ubadati s tem, tako da sploh ne vem, kako je s tem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko mleka še rabi 9-mesečnik?
22.7.2007 16:43:05   
BaByGiRl
Saj imata kar ok prehrano, sem pa jaz mnenja, da je vseeno tvoje mleko še vedno boljše kot pa 'umetno'. Jaz te sreče nimam niti v drugo.
In če ti ga je,..zakaj ne!?
Odločitev je seveda tvoja, ampak jaz mislim, da mu ga dajaj dokler ga sploh hoče in ga imaš.
Lp, L

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 21:05:27   
Naja30
Se strinjam s predhodnico user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 21:08:06   
noe
A 9 mesecev je že star?? Noro, kako čas beži.
se tudi jaz strinjam predhodnicama, lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2007 21:37:20   
Maxica
Ja, res gre hitro čas. Mah, saj ne vem. Ravno obožuje ga ne, bolj pod prisilo mu ga dajem, no, saj to je itak pri njemu ista pesem za vsako hrano. Eh, verjetno bom en čas še probala pumpat, čeprav je to res čisto druga pesem kot dojenje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?