Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 9.6.2008 20:26:45
|
|
|
|
frutka_
|
Dojeni otroci lahko kakajo vsak dan, lahko pa so tudi po 7dni zaprti. Tako je meni rekla pediatrinja. Morda si jedla kakšno hrano, ki je otročka zaprla. Ne skrbi. Ni še panike. Pri otroku dan ni enak dnevu.
|
|
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 9.6.2008 20:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali je to normalno. Ja.
|
|
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 9.6.2008 20:28:46
|
|
|
|
andreja2000
|
tudi to se je zgodilo nam kar večkrat,ko je bila tako majhna in navadno je potem 3 dan,izjemoma 4 pa le kakcala,upam da bo tudi pri vas tako.
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 9.6.2008 21:16:44
|
|
|
|
sandra85
|
moj ni bil zaprt več kot 2 dni, je pa rekla naša P, da so dojeni otroci tudi po 10 dni zaprti (imajo pa lahko zaradi tega mal krčke-trebušne težave)
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 9.6.2008 21:17:02 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 9.6.2008 23:59:06
|
|
|
|
r1ta
|
Za dojene otroke je povsem normalno če kakajo 7x na dan ali 1x na 7 dni. Tako so meni dejale babice.
|
|
RE: Koliko krat kakajo 1-mesečniki 10.6.2008 0:07:33
|
|
|
|
CatJa
|
Moj je pokakan prav vsakič, ko ga previjem. Ne vem, če se je že sploh zgodilo, da ne bi bil. Sam OK, on je orto požeruhec, nekaj pa mora bit odpada
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?