Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 10:53:16
|
|
|
|
barbara b
|
Jaz 3 kg
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 10:55:38
|
|
|
|
AnciM
|
Tudi jaz sem slišala, da naj kg ne bi več naraščali v zadnjem mesecu. Žal pa so meni šli hitreje gor kot prej. Približno kilogram na teden. K sreči je to bila povečini voda, ki se je po porodu že odlila. Predvsem se ne sekiraj zaradi kg. Jaz sem v celi nosečnosti dobila +17 in v enem tednu odlila že 10kg. Še 7 pa bom na začetku.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 10:58:26
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz se sploh nisem več tehtala, ker jih je bilo že do takrat tu mač. Pa koga briga zadnji mesec, takrat pač že je, kar je.
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 11:19:24
|
|
|
|
anckabancka
|
V zadnjih 2 mesecih sem se najmanj redila. Mislim, da le kako kilco ali dve.
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 13:38:30
|
|
|
|
2.2.
|
jaz nisem niti dočakala zadnjega meseca, ker sem prej rodila...tako da nevem, sem se pa prej kar dosti zredila od 5-8 meseca
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 13:45:12
|
|
|
|
Skye
|
v zadnjem mesecu nič, prej pa ne vprašaj
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 14:23:01
|
|
|
|
sassa_s
|
Sprašujem vas zato,ker sem se sama trenutno zredila 7 kg in od "prijateljic" dobivam informacije, da se bom zredila še ne vem kolk.....ni mi ravn jasno da če se že 8 mescu nisem zredila tolk, da bi se kr čudežno zredila pa zdej tazadn mesc 4 kg-možno itaq da je, sam js jem enako.Verjamem, da se full lahka zrediš če maš fajn apetit,js ga ravn nimam, sem ga mela prve 3 mesce ampak zdej se je hvala bogu neki ustavl-čene tut js ne bi ravn 7 kg pridelala....ker zloo rada jem :) .Ne vem, kaj so tak "fouš" da mi zato skos to pravjo al kaj....Itaq se pa že tko al tko preveč sekiram, da se ne bom še full zredila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 15:14:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 15:31:11
|
|
|
|
Čarli08
|
Je zelo različno od nosečke do nosečke. Jaz sem zadnja dva meseca vedno na isti teži, sem pa pridobila največ v 5. in 6. mesecu, medtem ko je prijateljica dobila večino kilogramov zadnji mesec, prej pa zelo malo. Mislim, da ne boš več kaj dosti šla gor ...
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 16:14:07
|
|
|
|
sassa_s
|
Hvala za tolažbo....vam sprorčim proti koncu meseca kaj je s tega ratalo.... :) LP
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 17:13:20
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem zadnji mesec shujšala 1 kilo. Tamala pa se je zredila celo kilo.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 18:28:01
|
|
|
|
LaraS
|
Zakaj se pa sploh sekiraš zaradi tega? Tudi če se res 4 kg zrediš, boš še vedno na povsem normalni kilaži zdrave nosečnice. Poleg tega je dosti teh kil dete, pa voda, dojke ... dvomim, da bo šlo vse kar na boke In po porodu se bodo kile že stopile, tako da res ni panike!
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 20:55:34
|
|
|
|
katra55
|
Jaz se zadnji mesec nisem nič zredila, do 8. meseca pa 12kg.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 9.9.2008 23:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnji mesec je bilo +6kg.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 10.9.2008 6:22:15
|
|
|
|
tia12
|
Zakaj se tako obremenjujete s kg? Vazno, da je z Vašim vse v redu...
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 10.9.2008 11:18:53
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
+3kg (na račun zastajanja vode)
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.9.2008 11:19:02 >
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 10.9.2008 11:20:21
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Zakaj se tako obremenjujete s kg? Vazno, da je z Vašim vse v redu... Kdo se obremenjuje? Odgovarjamo na vprašanje.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 10.9.2008 11:21:21
|
|
|
|
*tajda*
|
Jaz sem se zadnji mesec zredila 5kg.
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 10.9.2008 12:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Zakaj se tako obremenjujete s kg? Vazno, da je z Vašim vse v redu... Ammm... men se zdi, da je samo spraševala, tako kot ti pred parimi dnevi na podobno vprašanje. KLIK, če si že pozabila
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 11.9.2008 9:54:54
|
|
|
|
sassa_s
|
V mojem primeru je vse mal drugače.....otrok je kr zloo lahek-glede na morfologijo izpred tedna...tut sama se nisem sploh zredla v zize-tolk o tem,ker že prej nisem nč mela zdej mam enako,tako da modrca za dojenje sploh ne dobim ker mam košaro 75A. Vsi so me tolažli, da bom dobila v zize ko bom noseča-pa nisem, sem ena tistih,ki nosijo lahkega otroka,nimajo nč ziz, rit pa jim raste kot gobe po dežju , tut trebuh imam zeloo majhen in vsi mislijo, da sem v 5 mesecu....Zato vas sprašujem,tiste ki že imate izkušnje, kaj me še čaka v zadnjem mesecu .
|
|
|
|
RE: Koliko kg + v zadnjem mesecu? 11.9.2008 10:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sassa_s .....otrok je kr zloo lahek-glede na morfologijo izpred tedna... Tudi moj sin je bil vedno majhen in lahek, celo strašila me je da gre za zastoj v rasti. Imela sem kontrole kako napreduje, pa se ej razvijal, ampak bolj počasi in malo. V 35t je imel 2257g, ampak se je rodil velik 53cm in 3490g. Ima pa moja G nov modern UZ, tko da mogoče je res dobil največ v zadnjem mesecu in še malo. Ti samo čimveč počivaj, pa leži na levem boku, pa ne se preveč sekirat. Pa trebuh je bil do 6 dni čez PDP mini, res mini.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?