|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko jugurta lahko poje?
17.7.2005 23:58:33   
Urška*
Ojla!

Sem mu dala za probat navadni jogurt in je kar cmokal zraven, tak mu je bilo dobro. No, reakcij ni nobenih.

A mu lahko dam toliko kolko bo hotel pojesti ali so kakšne omejitve? Isto me zanima za skuto.

A imajo to vaši kot obrok ali kot malico?

Hvala in LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.7.2005 4:28:20   
Lunca1
Midva sva dala Pini Fruchtzwerge in ji je zelo všeč. je pa naenkrat pojedla tudi že 2 mala lončka.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2005 7:28:56   
Baby
Midve pojeva jogurt za malico. Lahko poje tudi cel lonček če želi.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2005 7:31:43   
mika
Mislim, da omejitev ni- jaz sem tudi moji:duda: dala prvič jogurt s svežimi marelicami. Ko sem probala kakšen okus ima, je men kar ustnice skup vleklo od kislega :ups: in sem bila prepričana, da ne bo hotla jest. Jedla je pa z velikim veseljem.

Aja, mislim da ne sme bit posnet jogurt, ampak ta 3.2.

Pa veselo cmokanje.
Mika

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2005 8:35:29   
špelica
Jogurt je Ok, moj tudi poje celega navadnega(3.2), mislim, da je 180ml v lončku. Skuta je pa težja, eni otroci lahko po njej, če jo pojejo preveč bruhajo, jaz mu dam samo kakšno žlico s sadjem, jo ful časa prebavlja.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?