Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 22:39:07
|
|
|
|
tintin
|
Hm, skoraj nič. Tudi kot novorojenček ni jokal več kot 5 min na dan...zdaj pa ful redko...
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 22:39:44
|
|
|
|
sandra85
|
joj revica upam da hitro minejo tej vetrovi. a ji s čim pomagate? js ti žal ne znam svetovat, ker moj ni imel krčkov in je šele zdaj (pri 9m) začel jokat in to od trme, ker je razvajen. js pa ga itak takoj potolažim, če kako je bogi, ker joče (on pa se mi zadaj smeje) vragec mali
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 22:42:31
|
|
|
|
Naja31
|
Tako pri starejšem kot zdaj pri mlajšem je bilo ogromno joka. V bistvu, ko je buden, joka. Včasih so krči, večinoma pa je tako zaspan, da ne ve zase. In potem joka, ker sam ne zaspi.
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 22:45:04
|
|
|
|
wing
|
Naša mala lisička resnici na ljubo skoraj nikoli, oz. če pa, pa mora biti kaj hudo narobe. Jokala je v prvih tednih zaradi krčkov, pa to je tudi vse. Njen "kao jok" pa bi lahko bilo cmerkanje in sitnoba, ko je npr. zelo zaspana in se upira zaspati , pa ko v nedogled pase kravice na puzlah in se noče, ali ne upa ali boji prekotalit nazaj na hrbet(kar sicer super obvlada, ko je kdo zraven), ali pa ti fino cefra živce, ko ji ne paše ne sedeti v naročju, ne poležavati, ampak samo nositi, nositi in nositi. Po možnosti pred ogledalom, da se gleda in smeji, pa da dobi mobitel ali pilota v precep(usta)...v glavnem, da se dela kot ona hoče, potem je mir. V glavnem joka v pravem pomenu besede pri nas skorajda ni, tečnoba pa -uh ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 23:18:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 23:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je bilo podobno kot pri metulj333 - že v porodnišnici je bil tak jok celo noč, da mi je bilo kar hudo, kot da bi jaz spala otrok pa bi se drl zraven. Noro. Krče je imel že takoj - in so trajali 4 mesece. Jokal se je podnevi, ponoči...
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 21.5.2008 23:49:13
|
|
|
|
Zofy
|
Moja joka, če je zaspana in če je lačna. Pa če jo matra orebava tudi malo zajoče ali pa če ji dudica ven pade in ji jo nihče ne da nazaj v usta. Pa kar prepoznam joke: če je lačna joče tako, kot da je konec sveta. Če je utrujena in bi rada spala in se ne crtala, takrat jamra. Če ji pade dudica pa najprej kliče, pol pa začne jokat, vendar bolj v premorih. Sem jo kar pogruntala, ja. Samo joče pa res ne veliko. Ne joče vsak dan. Aja, stara pa je 2m.
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 7:11:57
|
|
|
|
kristinaj
|
naša skoraj nič... ko so prišle prve buške pa malce več :=))))
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 8:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sterejša je parkrat, mala pa praktično nič... Razen potem, ko je posredi že uvaljavljanje svoje volje - to pa znata že obe.
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 10:22:15
|
|
|
|
ursalara
|
Joj v bistvu naša pikica sploh ne zna jokati,joka samo takrat ko se koga ustraši ali pa ko je zaspana drugače jo ne slišimo!
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 10:25:35
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Moja (le)potička je jokala ves dan...kadar ni bila v naročju ali na joški. To se pravi, da smo jo ves čas imeli v naročju (smo jo seveda nosili, v sede ni šlo) in ogromno se je dojila. Vedno, ko je jokala, sem si prizadevala, da bi ji ugodila. Po štirih mesecih se je stanje začelo umirjati in kmalu je postala zadovoljen in vesel otrok, ki joka skorajda ne pozna.
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 10:32:45
|
|
|
|
mojca83
|
Smo počasi pogruntali za kaj se gre pri joku ja. Naša joka ko je preurujena in je pravočasno ne "polovim" za spanje. takrat spravi take zvoke iz sebe, da ti ni nič jasno. Zraven se še čisto iztegne in zvije nazaj. Ko je lačna stoka, če jo boli pa je v trenutku rdeča in se tak na "hitro" joka.Krče smo imeli samo en teden pri enem mesecu. Zna pa seveda tudi sitnarit-takrat vemo da ji je tečno (sama v posteljici) Upam da vam čimprej minejo krčki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 12:34:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 22.5.2008 14:06:39
|
|
|
|
*kinnie*
|
Zelo malo, in še to samo kadar je lačen...no in malo pojamra, ko je pokakan.
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 23.5.2008 6:47:30
|
|
|
|
Klarita
|
Jok je takrat, ko je lačen ali zaspan, drugače pa res skoraj nič, če že včasih malo pojamra in večinoma že vem kaj hoče, drugače pa pravega joka skoraj ne poznamo. (Že trkam)
|
|
|
|
RE: Koliko jokajo vaši dojenčki? 23.5.2008 11:35:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karolinca Hčerka je stara 3,5 meseca in joka vsak večer vsaj 1 uro (vetrovi jo matrajao), 5 tednov pa smo jokali po 3 ure na dan zaradi krčev. Načeloma ne joka, razen ko jo kaj boli (dopoldne npr. 2 krat po 10 min zaradi črevesnih težav). Kar tako, "za brez veze" pa joka redko. Torej: - koliko na dan jokajo vaši otroci odvisno od dneva, zdaj pr 9m če se prečuje(to ni vsak dan) in če ji je dolgčas tud začne zdaj če je lačna, začne cmokat točno vemo, še majhni ste, vse se bo uredilo kmalu in ne bo več tok joka, kar potolaži svojga, nič ni hudga - ali prepoznate jok, veste zakaj jokajo. Hvala za odgovore, bom z njimi malo moža potolažila, da ni tko hudo, kot je videt pri nas doma. Zato še toliko bolj hvala za iskrene odgovore.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?