|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko jih zdela?
3.10.2005 15:04:46   
kepa*
Namreč, moj malček je imel prejšnji teden do sobote 3 dni visoko vročino, baje neka viroza,pa je še zdaj ful čuden. Nič noče jest. (Se kar bojim, da se bo ponovilo obdobje neješčnosti.) Le joka se, namesto da bi jedel. A mislite, da ga kaj boli? Ga lahko boli grlo? Ima bolj belo. Sicer dobiva tudi kapljice v uhico, ker naj bi imel rahlo vneto, a ni drugače zaradi tega nič siten, le ko je treba jest.
In še najbolj čudno: prej mi je zelo malo spal podnevi, zdaj mi pa ogromno spi. Za njega, seveda. prej je spal 2x po pol ure, zdaj pa 2x po uro in pol ali več. Je to lahko od vročine?
Pa še to. mislim, da sem naredila veliko napako, ker sem ga v času vročine dala spat k nama, ker se bojim, da ne bo hotel več spat v svoji posteljici. Namreč, ugleda da tako ptrebuje mojo bližino, da sploh noče več zaspat brez mene. Torej moram zdaj še podnevi hodit spat z njim.
Kako ga spet navadit na samostojnost?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko jih zdela?
3.10.2005 16:06:09   
Magi*
hoj Kepa!

ne sekiraj se preveč, da bi se tvoj mali razvadil. je že res, da ko prebolevajo kako bolezen bolj rabijo našo bližino. in najbrž ga je vročina res zdelala in še ni čisto prebolel te viroze. če ima grlo še belo in ušesek malo vnet dobro pazi, da se iz tega ne razvije kaj več. ko bo zdrav, bo spet dobil apetit in bo manj spal. brez skrbi.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko jih zdela?
3.10.2005 16:22:50   
alenkapk
No, naš user posted image  je imel tri dni visoko vročino, četrti dan je bila visoka le še zjutraj, nato je padla na 37,6 in nato na normalno. Hkrati so se začele pojavljati pikice - dg. 6. bolezen. Potrjeno. Bil je vsak dan manj ješč, še danes nič kaj prida ne je. Je pa res, da se je vse dneve ogromno dojil. Sicer pa imamo ponoči urnebes. Vreščanje  enkrat do dvakrat na noč, kar traja vsaj v eni rundi sigurno 1 uro. Grozljivka! So baje otroci pri virozah zelo zelo sitni in - vsaj eni pravijo - po preboleli bolezni spijo po starem nazaj. Upam, sva se prekleto namatrala, da sva spravila na le enkratno dojenje ponoči user posted image user posted image user posted image .

Srečno!!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)


Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!