|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko je pomemben v zvezi sex?
7.8.2005 21:38:20   
mila31
Glede na to, da si je moj partner našel ljubico:grrr:, ker meni ni bilo do sexa, me zanima koliko je za vas v zvezi pomemben sex?:ups::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.8.2005 21:41:12   
ZARA
Meni je precej pomemben,ni pa na prvem mestu!

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2005 21:41:17   
Anonimen
Itak da bi morala skupaj reševati problem, zakaj tebi ni do seksa. To menda veš, ampak to tu ni bilo vprašanje.
Strinjam se z rekom, ki pravi o seksu nekako takole: če je seks v redu, potem šteje to 10 odstotkov zveze, če pa ni v redu, pa 90 odstotkov. Tako to je.

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2005 21:42:02   
Spicy Black
Jahhh po moje je veliko :)- Zveza je po moje kot sadna kupa - smetana je pa sex torej na vrhu :)-

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2005 21:45:17   
Marogica
Glede na komplekstnost zveze, se pridružujem SPlišni, ki govori v številkah. 20% sex, 80% vse ostalo. Vendar pa 20%-DOBREGA sexa.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2005 21:50:39   
mila31
Se zdaj tudi sprašujem zakaj mi ni bilo do sexa, enkrat utrujena, drugič nerazpoložena, in to nekaj krat potem pa je tud težit nehal. Človek se pol tud odvadi sexat. Saj mi je pol reku,ko si je našel drugo, da je mislil samo sexat z njo,pol se je pa zaljubu. Pozneje sem videla,da je bila napaka bolj na moji strani,ker sem bila preveč egoistična. Enkrat na mesec je mojemu bilo čist premalo.:zmeden2:

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2005 21:51:41   
Primoza
Je, v povezavi z vsem ostalim, lahko noč.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2005 21:54:54   
PREVARANA
Sex je v zvezi ful pomemben, vsaj zame in za mojega tud. Odvisno je tudi od let, ampak človek okoli 30 let star res ne bo sexal samo enkrat na mesec. Mila31, predvidevam, da pomeni 31 tvoja leta. Kaj si pa pričakovala? Če sex ne štima to vpliva na cel odnos in prej ali slej si en od partnerjev začne iskat drugje...pač tisto česar doma ne dobi.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2005 21:54:57   
cmokec
Sorry, ampak če te je samo zaradi tega pustil, pol je bolje tako. Pa še prepričal te je, da si ti kriva. V zvezi sta dva odgovorna za odnos, za dobrega ali slabega. Ne očitaj si, ker nisi počela nekaj proti svoji volji. Tudi njemu verjetno nebi bilo prijetno, če bi se ulegla in čakala, da opravi.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2005 21:58:31   
mila31
Saj sex med nama tud ni bil nek uh in ah. Verjetno se tud nisva imela dovolj rada, zato pa si je poiskal drugo, jaz pa čez čas tud. Je pa res, da se nisva nikoli o tem pogovarjala in to je verjetno bila napaka. Ko je spoznal njo, pa je kar žarel od zadovoljstva.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2005 21:58:49   
petra.horzi
:)
ja je in ni pomemben
ker tud če partnerja pogosto seksata, to še ne pomeni da imata popolno zvezo
je pa res, da če se v seksu ful dobr ujameta, je več možnosti da ostaneta skupaj-če kje drugje zaškripa, kot če tud pr seksu ni tko kt bi mogl bit
bi pa blo brez veze da bi pol sam zarad tega bla skupi:)

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2005 22:03:23   
Marogica
petra.horzi, se ne strinjam stabo, da če se v seksu ful ujemaš, da ostanes dalje skupaj. Sem imela partnerja, kjer je sex štimal tako, kot še nikoli. Na žalost pa samo sex. Dolgoročno gledano, ko se pojavijo vsakodnevni problemi, otroci...., je enostavno sex "premajhna" vez med partnerjema.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2005 22:05:49   
cmokec
In če jo je pustil samo zaradi tega, je še dobro, da se je sam spokal.

Še kaj drugega je moglo biti narobe, pa je bil sex izgovor in pika na i za odhod.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2005 22:08:00   
mila31
Z mojim novim partnerjem sexava več in pol objeta zaspiva. Pomembne pa so tudi vsakdanje nežnosti, pa tud če je samo kak lupček kdaj pa kdaj ali pa držanje za rokice pred TVjem.
V moji prejšnji zvezi je bilo vse drugače. Tko da sem srečna, da je izpadlo kot je.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2005 22:08:27   
Anonimen
Meni osebno je zelo pomemben, ni mi pa na prvem mestu. Vendar kljub temu brez njega ne bi mogla, razen morda v ekstremnih primerih.

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2005 22:13:31   
MetkaM.
SEX JE NIT, KATERA VLEČE VSE OSTALO.:sloncek:

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2005 22:18:46   
india
Je pomemben, čisto normalno, a veza ne sme in ne more temeljiti le na sexu!
In če te prav razumem, je vajina veza zdaj razpadla?:zmeden2:

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 22:20:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2005 22:24:16   
Tiki
Jaz dam pomembnosti :sloncek: 30%.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 22:26:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2005 22:30:25   
Tiki
Ja med drugim tudi to. Saj ima več smajlijev več pomenov, pa se razbere iz konteksta :).

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.8.2005 22:31:15   
Anonimen
Meni sex pomeni zelo veliko, pa ne kvantitetno temveč kvalitetno. To so najini najbolj intimni trenutki, ko se resnično posvetiva samo nama.

Utrujenost, glavobol,... to so zame samo izgovori. Včasih se je treba samo malo prisilit, da je potem res lepo. Potruditi se morata pa seveda oba. Za izgovori o utrujenosti,... se pogosto skrivajo druge stvari, mogoče ženski seks ne nudi toliko užitkov kot bi si želela in zato išče izgovore. Pa to ne pomeni, da je avtomatično kriv moški. Kako pa naj on ve, kaj paše njegovi partnerki, če mu ona ne pove? Komunikacija torej oz. pomanjkanje nje.

Ni pa seks vsak dan pogoj za dobro partnerstvo. Važna je medsebojna usklajenost, spoštovanje in razumevanje na vseh področjih življenja. Važno je, da se partnerja znata pogovarjati. Če je komunikacija OK, potem bosta razrešila vse težave.

Je pa moj :love: na tvojo zgodbo rekel, da če bi te imel tvoj partner resnično rad, potem bi tudi drugače ("ročno") lahko poskrbel za svoje potrebe.

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.8.2005 22:56:16   
BigWhale
Utrujenost izgovor? No, takrat, ko ti partner pade v posteljo, dvakrat mezikne in zaspi, niti ne. :P

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.8.2005 23:01:21   
Anonimen
Ja, takrat seveda ne, Big Whale. Ampak marsikdaj pa je.

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.8.2005 23:06:09   
Gina
Če ga ni, rata seks pomemben. Vsaka stvar, ki je nimamo dovolj, rata pomembna, začnemo hrepeneti po njej.
Zakaj pa seksa ni, je pa vprašanje. nekaj ne štima, ali pa sta res dva zelo utrujena, če npr. ne spita zaradi dojenčka....kaj pa vem.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!