Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 10.11.2007 22:04:16
|
|
|
|
saša80
|
mislim, da je zelo malo možnosti, ampak možnosti pa vedno obstajajo .. če si jih želiš ti jih privoščim iz vsega srca lp
|
|
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 14.11.2007 16:36:35
|
|
|
|
Afnica
|
Pri meni je vse zgoraj opisano (nisem imela težav, nobenih tabletk, ni v družini) in jih imam. Prva nosečnost, naravno spočeta. Pravijo še, da je večja verjetnost, če si višje rasti, starejša in če ni prva nosešnost. Jaz nič od tega nisem, pa vseeno .
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 15.11.2007 8:48:46
|
|
|
|
tatam
|
Nimam problemov z zanositvijo,jih nimava v družini,jedla sem kontracepcijske tablete,po prenehanju jemanja drugi mesec zanosla.Je pa bla to moja tretja , sem med starejšimi(kmalu bom 33)...Med drugim sem zasledila,da bi naj vplivala na starost in mnogorodnost?!
|
|
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 16.11.2007 13:53:19
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem bila z , pred mano je bila tudi moja mama noseča z dvema. Obema je en odmrl konec 8 tedna.
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 22.11.2007 16:21:22
|
|
|
|
rokapi
|
Če si stara čez 30, je možnost precej večja. Če si jemala kontracepcijsek teblete ali Klomifen tudi. Potem je pa še možnost, da se "zgodi" po naključju....
|
|
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 22.11.2007 20:24:19
|
|
|
|
pinki*
|
jaz tudi upam na . so pa v družini. babica je ena izmed para dvojčic in oče ima brata dvojčka. upam da drži, da ,,so dvojčki v družini.''.
|
|
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 23.11.2007 13:27:19
|
|
|
|
sasa78
|
ojoj, kaj pa sledi temu? moja mami dvojajčna dvojčica, po moževi strani isto. Pa imava 2 prelepa sončka (vsakič po enega), sedaj sva se odločila za 3 . Sem prvi mesec brez KT in bom stara 30. Je varianta za ? Če to zve moj bom oplela . ZEZAM LP
|
|
RE: Koliko je moznosti za dvojcke 14.12.2007 9:56:57
|
|
|
|
mateyka
|
afaik so dvojčki v družini pomembni samo, ko govorimo o dvojajčnih dvojčkih (to je odvisno od matere - 2 jajčeca). enojajčni pa so naključje - zakaj se celica, ko se prvič deli na 2 dela potem v 2 delih posebej naprej razvija, še ne vejo (kako in kaj in zakaj do tega pride - kaj je vzrok). tko da maš lepe šanse za enojajčne po moje - tko kot ostale mamice mi mamo dvojčke v širši družini, samo tud to ni ziher, da jih bom jaz mela. bi mi blo pa fino, da bi naslednjič mela dvojčke
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?