Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 13:40:29
|
|
|
|
Volga
|
589,19 evra.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 13:42:24
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:05:08
|
|
|
|
malecka
|
kaj je to bruto ali neto....
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:06:08
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizko
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:07:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizko Seveda je to bruto. In ne bodite presenečene, ogromno delavcev preživi z minimalno plačp. Žal. neto pride malo nad 400 se mi zdi, no, tam nekje.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:14:49
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Samo res je to in sram nas je lahko, matr 400€ ... v bistvu si stroške golega preživjetja komajda pokrijejo. Mene sicer zanima iz enega povsem drugega razloga, ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo + malico, pa naj s tem živi
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 14:29:04
|
|
|
|
katra55
|
424€ neto.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 19:49:17
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo saj zato se pa on potem lahko valja v denarju. in tudi zaradi tega jaz ne kupujem več v tušu. pa sej vem da s tem nič ne naredim ampak tisti prispevek o njegovem premožeju enkrat na Preverjeno me je pa šokiral.
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 20:35:35
|
|
|
|
tinatona
|
Še dobro da so minimalca malo zvišali. Lani ko sem jaz imela minimalno plačo sem dobila na račun 374€. In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem. LP
|
|
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 12.11.2008 22:11:05
|
|
|
|
lelaval
|
In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem. Na CSD imajo za DSP itak svoje kriterije za cenzuse - sem se jaz tudi lani krepko obrisala pod nosom zanjo, pa smo tako morali 5-članska familja živet od 1 plače Majka jim
|
|
RE: Koliko je minimalna plača? 13.11.2008 8:32:34
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ne se šalit Tinatona in Lelaval. A so čisto zmešani? Ma res jih je lahko sram. Glede Tusa - mene ne vidijo tam ravo zaradi določenih zgornjih razlogov, pa še najdražji se mi zdi in najmanj urejen. A je katera slučajno urejala nov s.p. tako, da je šla v s.p. preko zavoda? Imam en res dober poslovni načrt in trenutno koristim tisto kar mi pripada iz zavoda. Pa me zanima, ali se je kdo že spustil v to?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.