|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko izpostavljate dojenčka cigaretnemu dimu?
16.5.2005 9:18:55   
Pilar
Dobro jutro vsem....

Resnično me zanima, koliko izpostavljate ( ali pa ste) dojenčka cigaretnemu dimu?

V petek smo bili pri tast&tašči in dobila sta obiske - kadilce. Jaz sem se umaknila v drug prostor.Predno smo odšli domov, sem šla nekaj malega prigriznit in tisti čas je bila v drugi sobi z Juretom tašča. Nakar se je nasrala v kuhno:grrr::grrr::grrr: S tem, da sem ji prej dopovedovala, da otrok ne bo tam kjer se kadi, oziroma, če se ne kadi, je pa vsaj zakajeno!!!!!
Pa daj se, če se moreš. Jaz se včasih ne morem več.

No in včeraj so debatirali o tem, kako sem se umaknila, pa itak, ko bo pa Jure velik, bo pa kadil...

Vaša mnenja......

Neposredna povezava do sporočila: 1
16.5.2005 9:20:13   
k1
:bravo: mi sploh nič - nihče ne kadi :bravo:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2005 9:22:28   
zoya_
Pr nas noben ne kadi, tko da s tem ne bo problemov, pa tudi v najinem stanovanju noben ne sme kaditi niti v bodoči hišici niti pred njo ne bo noben kadil... men so cigareti odvratni in če kdo ne more eno urco al pa dve zdržat brez cigareta pri nekomu na obisku, potem pa naj ne hodi... jaz svojih otrok ne bo izpostavljala dimu...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2005 9:22:40   
KIRA
jaz in očka nič. moja trčena mama pa še vedno kadi, ko je bebica blizu. sicer se umakne na drugo stran sobe, pa vseeno. me ful jezi.
ati je zaradi dojenčice nehal kadit, in je uspešno ostal abstinent. si je zealužu velik + . butasta babica pa noče nehat.
sicer pa razen mene vsi kadijo. sta bla starša pač sllab vzor.
jaz sem pa ful proti kajenju in se pri meni tudi ne bo kadilo, ko bova na svojem. !!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2005 9:23:03   
Anonimen
Nič, čeprav oba kadiva. Če so ljudje pametni, se da vse zment ;)

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2005 9:26:21   
tinatona
Pozdravljena!

Jaz svojega :duda: ne izpostavljam. Moja mami kar dost kadi... Ampak odkar sva midva doma kadi na balkonu. Tko da si res zasluži šopek :rozica:. Ko sem bla še :nosecka: se je sicer neki bunila, ampak zdej je pa kul.

LP Tina :rozica:

p.s.:Nikar se ne pusti tašči:bravo:. Ti imaš prav. :duda:& cigarete pač ne pašejo skupi.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2005 9:28:16   
Špacka
Nič, ker se pri naju kadi samo na balkonu in nimamo s tem nobenih težav, so se vsi navadl z mojim dragim vred:)-

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2005 9:30:25   
Lenny
Ker na srečo v družini nihče ne kadi, takih problemov nisva imela. :bravo:
Sva pa malega - in ga še - držala stran od kadilcev. Torej - zakajene gostilne in kafiči odpadejo, družba kadilcev tudi, zahteva pa to precej doslednosti in trme, pa tudi kakšno pikro slišiš, češ, bo pa kasneje sam kadil in sedel v dimu. Saj, mogoče res, ampak tako malemu pikcu pa zaradi razvade odraslih dima še ni potrebno vdihavati.
Takšno je bilo najino mnenje.
Veliko uspeha!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2005 9:30:28   
Anonimen
Nič in če bi kdo kaj podobnega poskušal, sem ga pripravljena tudi na nos :)-.
S taščo pa sploh ne razpravljaj, malega pobaši in se odpravi domov.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2005 9:30:29   
mehurčica
Skoraj nič. Pri nas doma se itak ne kadi. Če pride kdo na obisk, gre pač na balkon skadit-to me ne moti. Ko smo pa pri mojih starših pa se ponavadi umakneva. So bile zadnjič prijateljice pri moji mami in so seveda VSE začele kadit. Dnevna soba je bila tako zakajena, da se skoraj nič več ni videlo. Pobasala sem malega(zunaj je deževalo-drugače bi šla ven)in šla domov. Nič nisem rekla, ampak sem se samo odmaknila.

Razjezi me, ko si moj dedek prižge cigaret in mu je ČISTO VSEENO, čeprav sem mu že rekla, ko je bil David čisto majhen. No, v tem primeru se ponavadi tudi pač umaknem ali prej spakiram domov, če smo pri njemu.

Sem pa zadnjič(sama)stala na avtobusni postaji in se en postavi čisto zraven mene. Pa že vidim, da si bo prižgal. Pol je pa direkt v mene šel dim in sem "razpiždena"vstala in se prestavila na drugo stran. Mater me razpizdijo taki kadilci, ko niti ne pomislijo, da nekoga moti dim-sploh ob jutranjih urah, ko bi gre kr na bruhanje(prazen želodec in cigaretni dim). Bljaaak!:(

Malo sem si mogla dat duška zdaj...:hudicek:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2005 9:34:35   
Anonimen
Skoraj nič. Doma očka kadi na balkonu, razen pri sestri. V njeni hiši ji pač ne morem prepovedati kajeja, tako da pač malo prismrdiva domov.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2005 9:35:38   
puncica
Men gre to tud na živce, zato vedno ko gremo v kako restavracijo, picerjo sedimo al zunaj na terasi, kjer je luft al pa v sobi za nekadilce, ki je zadnji in najslabši kotiček:zmeden2:
Sicer pa v sorodstvu tako malo ljudi kadi, da ko pridemo na obiske sploh še v 11 mescih ni bilo take situacije. Sicer pa vedno vsi kadijo zunaj. Midva sploh pepelnikov nimava doma:zmeden: A ja kadi pa v ožjem sorodstvu le moj brat in njegova punca, stric in možev svak, to je pa tud vse, tako da ti se lahko odmaknejo če je kak žur al pa kej. Definitivno pa bi se tudi jaz odmaknila, oz. ne bi sedela za mizo kjer vsi ful kadijo in to v mali sobi.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2005 9:38:25   
BigWhale
Nic, k takim ki kadijo ne hodimo na obisk. Pri nas, ce si kdo zazeli cigaret, ga posljem pred bajto. Na balkon, ce sem res dobre volje...

V zakajene lokale ga pa tudi ne voziva.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2005 9:38:53   
Pilar
O.K, nisem edina, ki ma p...tako obnašanje....

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2005 9:43:22   
Anonimen
Verjami, so še veliko hujši... jaz npr. :)-

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2005 9:43:53   
Anonimen
Aja, no, moj ni več dojenček.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2005 9:48:26   
ZARA
Pri nas doma se ne kadi,moj hodi že leta ven pred hišo al pa na vrt...tud ko sva oba še kadila se ni notri nikol kadilo!!
Prijateljice so pa tako uvidevne,da se v svojem stanovanju umaknejo na balkon...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2005 9:53:09   
vesnica
hmmm...midva oba kadiva....jaz sicer doma in v službi ne...moj doma samo zunaj, prav tako obiski. Kadim samo če grem ven na kavo in to v prostoru za kadilce, če pa sedim na terasi pa vedno malo prečekiram kdo sedi zraven, da se ne kadi nekomu direktno pod nos. Smatram, da sem toliko uvidevna do nekadilcev, da jim ne škodujem če že sama seb.

lp

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2005 9:56:45   
Anonimen
Pri nas gredo vsi ven na balkon ali pa v spodnje nadstropje hiše k moji mami. Žal so okoli nas sami kadilci.:grrr::grrr: A se me preveč bojijo, ko pokažem zobe, tako da se kar lepo vsi odmikajo in luftajo stanovanja, ko pridemo tja. Sem jih zdresirala.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2005 10:02:40   
CatJa
NIC!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2005 10:19:40   
Blink1
Midva ne kadiva, zato ni problema. Če pride kdo na obisk, se pozimi kadi v kurilnici :zmeden2::)- (primerno mesto, ne), poleti pa itak ni problema, ker vedno sedimo na terasi, kjer smo tako zunaj.

Če gremo h komu na obisk in vemo, da kadijo...So vsi tako uvidevni, da ali ne kadijo (!) ali grejo drugam.:bravo::bravo:

Tašča in tast sta strastna kadilca...a ko je Neja tam, kadita vedno ali v drugi sobi ali zunaj:bravo::bravo:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.5.2005 10:54:58   
NinKa
Doma ni problema, ker ne jaz ne dragi ne kadiva. Če pride kdo na obisk, se kadi na balkonih...s tem nimam problema....stanovanje je pa ne pride vpoštev, tut če je minus 50 zunaj....

Pri mojih doma kadita ati in mami, ampak sem jim povedala, da če hočeta imeti kak dan tamalega, naj ne smrdi po cigaretih ter naj kadita, če že moreta odzunaj....pa se nista nič pritoževala in tut ni problemov v tej smeri....

V lokale pa zahajamo bolj ali manj take, kjer ni preveč zakajeno. Najbolj so mi simpatični tisti z letnimi vrti pred vrati....senčka, svež zrak....človek kar bolj z užitkom presedi, kot v zakajenem prostoru....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.5.2005 10:55:53   
Gina
Nič ne izpostavljamo.
No ja, ko gremo k mojemu očetu, on doma kadi. Samo to je 1x na mesec, od tega pa ne bo nihče umrl.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.5.2005 11:09:22   
BONI*
Hojla!
Jaz se trudim, da moj Luka ne bi bil nič izpostavljencigaretnemu dimu. Ko pridejo obiski k nam, jim takoj povem, da se pri nas ne kadi in da lahko gredo na teraso. Če pridejo obiski k tašči in tastu v spodnji štuk in nas kličejo dol, da se pridemo pokazat, rečem ne hvala, razen če gremo ven pred bajto. Z Lukom ne hodimo v lokale, kjer se kadi. Tudi zunaj ga ne nastavljamo direktnim izpuhom cigaretnega dima.
Če pa gremo v trgovski center, pol pa žal ne moremo čisto preprečiti kontakta:(
Upam, da bodo kmalu sprejeli tisti zakon o prepovedi kajenja na javnih mestih.

Lp, Boni

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.5.2005 15:32:35   
Anonimen
Nič... Čeprav sem tudi sama kadilka... Pri nas se kadi zunaj na balkonu... V gostilne ne hodimo... Pa tudi na obiske tja, kjer kadijo notri, ne. Enako je bilo v nosečnosti (če sem si že zaželela cigareto, sem si tu in tam kakšno pokadila zunaj), celih 8 mesecev pa nisem bila v zaprtem gostinskem lokalu.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?