muki1
|
Jaz sem mogoče nesramna, ampak moja hčerka ima ogromno igrač. Vse polno enih plišastih stvorov, kocke take, kocke drugačne, 6 punčk dojenčkov , poln kufer nekih malih brezveznih figuric..... večinoma jih je dobila. Nekaj je popolnoma novih, nekaj je rabljenih, ki jih je dobila od starejših otrok. Jaz ji sproti igrače pogrbam in jih pospravim. Trenutno ima v rabi kuhinjo z vso pripadajočo kramo....že tega je dosti, eno ikejino skrinjic knjigic, puzle v katere vstavljaš živali, kocke, tablo za risat, barvice in blok za risat, voziček in dojenčka s cunjicami in posodo vred..... pa se mi zdi, da je že to preveč. Potem pa gremo včasih kam na obisk, pa so sobe dobesedno do zadnjega kotička zatrpane z raznoraznimi igračkami, police se šibijo od pliša, na tleh komajda prostor za stopit, ker so razstavljene železniške proge, pa barbi hiše, kmetije, šotori...kaj vem kaj še vse. Pri nas je tako, da imamo veliko dnevno sobo, kjer ima svoj kotiček z mizico in stolčkom, tam je tudi kuhinja in Ikejine škatle za igrače. kjer ima svoje stvari, da si pač vzame kar želi. Svoje sobe žal nima, ampak meni se res zdi mimo, da bi ji čisto čisto vse igrače dala na razpolago, tudi tiste, ki jih je imela kot dojenček. Kako ve rešujete te stvari? Tudi tisti, ki imajo svoje sobice, a so tam na razpolago vse igrače, ki jih je otrok dobil od rojstva naprej?