|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko hodite na čage?
29.11.2005 21:11:23   
PIAF
Bliža se čas službenih in drugačnih zabav........Na naši firmi imamo zdaj kar tri petke zaporedoma čago: najprej ima ena okroglo štiridesetico, naslednji teden imamo v okviru oddelka prednovoletno zabavo (z darilci), naslednji petek pa za celo firmo prednovoletna zabava.
Vem, da je veliko, a jaz bi šla na prvi dve za par uric in domov (nikoli ne čagam do jutra), saj imam 14-mesečnega otroka in mi več ni do tega.
Problem pa je moj mož, ki temu odločno nasprotuje, češ da imamo nonstop neke zabave, da oni v firmi tega nimajo....pa sploh ni res, na leto jih imamo 3-4. Včeraj sva se prav pošteno zgrabila zaradi tega, da bi zdaj iz principa šla kar na vse.
On res nikamor ne hodi, niti na pijačo s kolegi (mogoče je v tem problem), vendar pa naj jaz bom zaradi tega prikrajšana?

Kaj menite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko hodite na čage?
29.11.2005 21:23:42   
frutka_
Šit ej, res ni fajn. Jaz kar veliko hodim okrog, pa mož tudi, pa skupaj glihtak tako da ne razumem takega starokopitnega dedca. Jaz bi šla iz inata na zabavo, saj ga ne bo pobralo...mogoče se bo malo mulil zaradi tega ampak ni tvoj problem, saj imaš vso pravico do druženja in socialnega življenja izven okvira doma.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 21:31:38   
muki1
Kaj midve sva z istim poročeni?
Moj tudi nikoli nikamor ne gre, razen na zaključek v službi in na kakšne obletnice šole. Jaz sem ga nekaj časa kar silila, zdaj pa vidim, da nima smisla.
Jaz sem kar hodila okrog z njim ali brez. Seveda je zdaj drugače, ko imam otroka. Le redkokdaj greva kam na rojstni dan, ali na kak žur. Če pa je v službi zabava pa grem brez problema. Nikoli ne ,,MODRUJE,, pa z Nežo se takrat sama prav fino zabavata. Privošči mi in jaz njemu tudi. Saj se grem zabavat s sodelavci, ne pa se ,,gonit,, pa oprosti na izrazu, ampak veliko moških zamenjuje te pojme, saj mislijo, da če ženska nekam sama gre, da se bo takoj z drugim dala dol. user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 21:36:30   
PIAF
Fora je v tem, da ve, da smo v kolektivu same ženske, mislim, da mu gre v nos bolj to, da sploh grem.
Jaz pa (taka kot sem) bom ziher imela slabo vest, da je zdaj sam z malim doma, ko je mali samo name navezan in bo ziher jokal....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 21:46:11   
Primoza
Letos ne grem na nobeno službeno zabavo, ker so se odločili ponočevati, jaz sem pa rad po 19 uri doma. Izjema je ričet na Šmarni gori z ožjim timom.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 21:53:38   
muki1
Zapečkar user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 21:57:56   
Primoza
Ja, službene zabave so pa res popek stvarstva.
Vedno so ob petkih in če se zavlečejo v noč, nam pokvarijo gorniško obarvan vikend. Bolj malo sem za pečjo ampak nočne zabave pa res sovražim, ker mi jemljejo preveč moči pri dnevnih aktivnostih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 22:09:53   
muki1
Uh, zdaj si me pa totalno zdelal user posted image .

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2005 23:09:15   
Petrolinka
user posted image

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 23:10:24   
KODA
Bolj malo,sem bolj zapečkarske sorte.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Petrolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 0:46:12   
Anonimen
V bistvu ne hodim nikamor (več). Me je minilo še tisto malo, kar sem včasih hodila. Sem totalni zapečkar, najraje sem doma.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 1:10:05   
Anonimen
V naši firmi na srečo ni takšnih ali drugačnih zabav, tako, da midva z mojim dragim s tem nimava "problemov". Se je pa našla kdaj pa kdaj kakšna zabavica ali piknik v prejšnji firmi, kjer sva delala skupaj, in sva na tako zabavo tudi šla skupaj. Takrat sem za Jana poiskala varstvo. Če pa že res nisva mogla iti oba, pa drug drugemu nisva nikoli branila, da kateri od naju ne bi smel iti, niti si nisva vzbujala občutka krivde, prikrajšanosti ali česa drugega. Enkrat eden, drugič drugi. Teh zabav pa je sicer na splošno tako malo, da niso niti omembe vredne. Večinoma sva tako ali tako bolj "zapečkarja".

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 8:12:12   
*Neja*
Ja, prej je ena dobro napisala, da nekateri moški zabave (ali službene poti, strokovne ekskurzije, obletnice...) večkrat enačijo s kakšnimi orgijami. Vsaj moj je tak. On lahko hodi naokrog kolikor mu je volja, jaz pa ne bi smela. Že če grem popoldne nazaj v službo je cel halo. "Ja, zakaj morš pa ravno ti it?... A kdo drug pa ne more?... Kaj maš pa ti tam zraven?..." Jaz se zaradi tega ne sekiram preveč. Pri enem ušesu mi gre not, pri drugem pa ven.

Jaz njega nikoli ne sprašujem kje in s kom hodi, tako, da če ga že vprašam, kje je bil, on to vzame kot napad. Itak sem bolj zapečkarske sorte, sem najrajš doma, moj je pa kot en leteči trgovski potnik, vsepovsod ga je polno. Tako je že od nekdaj in (očitno) obema paše. Se ne obremenjujem. V službi imamo itak samo eno (novoletno) zabavo, ki se ponavadi konča že okrog petih popoldne. Upam, da bo tud letos tako.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2005 9:27:45   
tanikaa
jaz grem na službene zabave in on gre na službene zabave. je res, da jih ni veliko, ampak ko so, si ne delava problemov. zakaj le? če človek hoče lahko naredi tisto, tudi brez službene zabave. 

če pa bi mi branil, bi ga že takoj na začetku postavila na realna tla. pa saj nisem v zaporu.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?