Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko dni traja prva menstruacija? 13.1.2006 11:48:29
|
|
|
|
rikica
|
Ne bom ti v pomoč,ker še je sama nisem dobila.Me pa zanima čez koliko časa pa prenehanju dojenja pa si jo dobila?Jaz sem prenehala dojit pred 14 dnevi pa še nič ne kaže na to,da bi jo dobila.Pa je res prva po porodu ful močna?Da vem,če si naredim zalogo vložkov vir 80 ?
|
|
|
|
RE: Koliko dni traja prva menstruacija? 13.1.2006 12:34:19
|
|
|
|
petraz
|
Jaz sicer še polno dojim, prvo menstruacijo pa sem dobila sedaj, ko je naš tamali dopolnil sedem mesecev in pol. Trajala je kar deset dni, sedaj po dveh tednih pa zopet krvavim. Za znoreti, skratka....
|
|
|
|
RE: Koliko dni traja prva menstruacija? 13.1.2006 13:19:37
|
|
|
|
tjasa10
|
Rikica, jaz sem jo dobila 3 tedne po prenehanju dojenja. Pri meni je bila normalna krvavitev kot prej, brez poplave, kot pravijo nekatere, le da traja dlje. sicer, sem pa danes klicala mojo ginekologinjo pa je rekla, da če bom v torek še imela naj pridem tja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?