|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko dni je "normalno" da ima vro...
2.9.2006 19:50:43   
Urška*
Ojla!

Žan je v četrtek popoldan dobil vročino(38.8°C). Smo šli v petek k zdravniku, pa je zdravnica (nadomestna) rekla da ima rahlo vnete ušesa, vneto grlo ter nahod. Dobili smo Amoksiklav. Povedala sem ji tudi, da je imel njegov oče angino pred kratkim. Ni reagirala nič na to. Zdaj pa me zanima, kako dolgo je še ok da ima vročino, ker mu še do danes ni vročina čisto padla. Ko mu dam svečko, je ok, ko pa popusti pa spet vročina. Svečko pa mu lahko dajem samo na 6 ur. Se mi ful smili.user posted image  Aja, vročina naraste tudi na 39,5 °C, merjeno v ritki. Ima prvič tako visoko vročino.user posted image
Sprašujem zato, ker zdravnica ni rekla nič konkretnega, pa še zelo nesramna in tečna je bila. 

< Sporočilo je popravil Urška* -- 2.9.2006 19:55:25 >

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko dni je "normalno" da ima...
2.9.2006 20:15:06   
Marina 1
Pozdravljena.
Glej tudi mi smo bili v ponedeljek pri pediatru,ker sta oba sinka Žan in Miha zbolela in diagnoza je bila pri obema enaka-vnetje uhic in grla ter gnojni izcedek iz noska.Tudi moja dva sta oba dobila antibiotik Amoksiklav.Ta starejši sin Žan je bil že v torek skoraj čisto ok in popolnoma brez vročine.Miha je pa včeraj bil vredu in smo popoldan šli ven za 2 urci.Prau tako danes dopoldan in glej popoldan ko se je zbudil zopet vročina v ritki 38/9 kar pomeni da je realna 38/4.No voltarena mu nisem dala sem ga pa do sedaj preden je šel spat dva krat skopala in sem mu sedaj dala svečko.Sem klicala v Vošnjakovo in povedala kako je na stvari in mi je rekla da smo še zgleda staknili zraven kako virozo in da če do ponedeljka nebo bolše da naj gremo nazaj k pedistrinji da otroku vzame kri.
Naj pa te potolažim da tudi moja dva kdaj pošteno zbolita temperatura traja tudi do 6 ali 7 dni,tako da mislim da še počakaj in zbijaj vročino,če pa v ponedeljek nebo vredu pa se le pojdita pokazat.Upam da sem ti kako pomagala?

LP Marina

< Sporočilo je popravil Marina 1 -- 2.9.2006 20:19:22 >

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2006 20:38:44   
Urška*
Marina, hvala za odgovor. Res sem malo "panična", saj kot sem že omenila, tako visoke vročine še res ni imel. Pa me je malo vrglo iz tira.
Si me pa malo pomirila, hvala ti! No, srčno upam, da bo kmalu ok. Joj, pol pa sledi še uvajanje v vrtec, prav pestro imamo.user posted image

Tudi vam želim, da se čimprej pozdravite.user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2006 22:02:48   
Marina 1
Ja saj te razumem kako ti je.Jaz pri Žanu nisem prau vedela kaj je visoka vročina dokler ni lani pri 3 letih šel prvič v vrtec,Miha pa ima če ima vročino vedno zelo zelo visoko kar je bilo že tudi 40/5 tak da veš kako sem bila šele jaz prestrašena.Ampak sedaj sem pa že navajena da ko ima vročino je ta ful visoka.
Ja to uvajanje z vrtcom bo pa pestro.No mi z Žanom nismo imeli problemov,kako bo pa sedaj ko gre Miha pa bomo videli.Upam da nebo strašno.
No bodi pa pripravljena da ti bo tvoj sonček prvo leto prinesel domov glih vse viroze in kaj vem kaj še vse.Moj Žan je res bil nedonošen in posledično temu dosti bol rizičen za vse,ampak do vztopa v vrtec ni bil vsega skupaj 3 krat bolan-pa še to samo prehlad.Ko pa je začel hodit v vrtec pa je bila katastrofa.Dva tedna v vrtcu pa 3 tedne doma,pa en mesec v vrtcu pa 2 tedna doma in podobno.No zaj upam da smo najhujše že dali skozi,pa še Miha je vse viroze in bolezni pobral od brateca tak da upam da z njim nebo takih problemov.
Ma sem se razpisla kaj?Ok tudi tvojmu sončku želim čim hitrejše okrevanje in da kar se da dobro sprejme vztop v vrtec.

LP Marina

< Sporočilo je popravil Marina 1 -- 2.9.2006 22:07:34 >

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?